Festivalul Național de Teatru, transmis live în țară și peste hotare

Veste bună pentru iubitorii de teatru: Festivalul Național de Teatru (23 octombrie – 1 noiembrie), unul dintre cele mai așteptate evenimente culturale ale anului, va putea fi urmărit în direct în țară și-n străinătate:

Trei dintre cele mai asteptate spectacole din FNT vor putea fi urmarite in transmisiuni directe oferite de Grand Cinema & More. „Mein Kampf”, „Steaua fara nume” si „BIZONI Fabula urbana #2 se vor putea urmari, pentru prima data, in direct, in cinci orase din Romania: la Cityplex Constanta, Cinema Trivale Pitesti, Cityplex Brasov, Biblioteca Centrala Universitara din Timisoara si, bineinţeles, la Grand Cinema & More Baneasa din Capitala.

Seria de transmisiuni in direct va debuta pe 23 octombrie, la ora 20:00 cu difuzarea piesei „Mein Kampf” de George Tabori, in regia lui Alexandru Dabija, productie a Teatrului National Cluj-Napoca, care va deschide Festivalul National de Teatru pe scena Teatrulului „I.L.Caragiale” din Bucuresti.

Transmisiunile continua vineri, 30 octombrie, ora 19.00 cu spectacolul „Steaua fara nume” de Mihail Sebastian, pus in scena de Victor Ioan Frunza, la Centrul Cultural European pentru UNESCO din Capitala.

BIZONI Fabula urbana #2” dupa Pau Miró, realizat de Radu Afrim la Sibiu cu trupa Teatrului National „Radu Stanca”, va incheia seria de difuzari in direct a Festivalului National de Teatru, in seara zilei de 1 noiembrie, incepand cu ora 20:00.

Prin intermediul valorosului parteneriat incheiat cu Institutul Cultural Roman, iubitorii teatrului romanesc aflati in Londra, Viena si Chisinau vor avea privilegiul de a veni in contact in timp real cu scena vie a evenimentului desfasurat la Bucuresti, urmarindu-l in transmisiuni in direct de la sediile ICR Viena si ICR Londra si in Sala mare a Teatrului National „Mihai Eminescu” din Chisinau.

P. S. Biletele se pot achiziționa de aici, iar informații suplimentare găsiți pe fnt.ro.

unnamed (9)

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)