21.07.2017

No aşa! Grand Cinema & More bate palma cu Festivalul Naţional de Teatru

Deţi sunt, de regulă, băiat foarte deştept şi pe fază, când am auzit faza cu parteneriatul dintre un spaţiu cultural (dap,  Grand Cinema & More este deja de multă vreme mult mai mult decât un cinematograf) şi un festival de teatru nu am cuplat din prima. Adică, mă rog, mă gândeam că o să le pună la dispoziţie nişte spaţii, le dă nişte popcorn sau ceva :)) Dar nu. Era mult mai mult de atât. Ceva care mie îmi place foarte tare!

Pe scurt, o să îl putem vedea la Sala Epika din Grand Cinema & More pe Ion Caramitru, în spectacolul „Vorbe, vorbe, vorbe” (acompaniat de violoncelistul Adrian Naidin), din cadrul Festivalului Naţional de Teatru, pe 28 octombrie, de la ora 20.00.

Mai mult – iar asta mi se pare şi mai tare! – pe 2 noiembrie, la ora 19.00, Grand Cinema & More va transmite în direct de la Teatrul Naţional „Marin Sorescu” din Craiova varianta spectacolului „Rinocerii” de Eugène Ionesco regizată de celebrul Robert Wilson.

Mno, cum să nu îţi placă aşa ceva :) Vă dau şi info oficial, aşa cum se cuvine. Cu menţiunea că, pentru că îmi place corespunzător ideea, o să revin asupra chestiunii.

parteneriat 1parteneriat 2parteneriat 3

Ion Caramitru - Vorbe Vorbe

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Recomandare: Concert Teodor Pop, 26 octombrie, Jazz Book

Cine se trezeşte la 2 noaptea să îl vadă pe nebunul de Nik Wallenda?

Un comentariu

  1. luni, 27 octombrie 2014, 08:22

    […] trecute v-am anunţat că m-am bucurat să aud că Grand Cinema & More a realizat un parteneriat cu Festivalul […]

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *