No aşa! Grand Cinema & More bate palma cu Festivalul Naţional de Teatru

Deţi sunt, de regulă, băiat foarte deştept şi pe fază, când am auzit faza cu parteneriatul dintre un spaţiu cultural (dap,  Grand Cinema & More este deja de multă vreme mult mai mult decât un cinematograf) şi un festival de teatru nu am cuplat din prima. Adică, mă rog, mă gândeam că o să le pună la dispoziţie nişte spaţii, le dă nişte popcorn sau ceva :)) Dar nu. Era mult mai mult de atât. Ceva care mie îmi place foarte tare!

Pe scurt, o să îl putem vedea la Sala Epika din Grand Cinema & More pe Ion Caramitru, în spectacolul “Vorbe, vorbe, vorbe” (acompaniat de violoncelistul Adrian Naidin), din cadrul Festivalului Naţional de Teatru, pe 28 octombrie, de la ora 20.00.

Mai mult – iar asta mi se pare şi mai tare! – pe 2 noiembrie, la ora 19.00, Grand Cinema & More va transmite în direct de la Teatrul Naţional „Marin Sorescu” din Craiova varianta spectacolului “Rinocerii” de Eugène Ionesco regizată de celebrul Robert Wilson.

Mno, cum să nu îţi placă aşa ceva :) Vă dau şi info oficial, aşa cum se cuvine. Cu menţiunea că, pentru că îmi place corespunzător ideea, o să revin asupra chestiunii.

parteneriat 1parteneriat 2parteneriat 3

Ion Caramitru - Vorbe Vorbe

Un comentariu la “No aşa! Grand Cinema & More bate palma cu Festivalul Naţional de Teatru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.