Festivalul Național de Teatru a câștigat votul publicului la Gala BucureștiTU

Dragilor, în caz că ați uitat, vă amintesc că în perioada 23 octombrie-1 noiembrie 2015 va avea loc, la București, a 25-a ediție a Festivalului Național de Teatru, un eveniment pe care cei care se declară iubitori de cultură (și nu numai), nu au voie să îl rateze.

Despre Festivalul Național de Teatru, trebuie să știți neapărat că, la Gala BucureștiTu din data de 20 septembrie – unde s-au oferit Premiile Municipiului București – a câștigat votul publicului la secțiunea „Teatru”, obținând un procentaj de 40,4 %, în faţa celorlalţi competitori nominalizaţi (Festivalul „Undercloud” şi Festivalul Naţional de Teatru Independent).

Premiile, în număr de 12, au fost hotărâte de public (între 01 septembrie – 14 septembrie 2015)  prin vot online, oferind ocazia bucureştenilor să îşi aleagă favoriţii.

Gala BucureştiTu este un eveniment organizat de Primăria Municipiului Bucureşti, prin intermediul ARCUB, constând în acordarea de premii personalităţilor şi proiectelor celor mai importante din domeniile: turism, carte, muzică, jurnalism, cercetare & educaţie, arhitectură, film, teatru, arte plastice, sport, ecologie, sănătate.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)