Festivalul Național de Teatru a câștigat votul publicului la Gala BucureștiTU

Dragilor, în caz că ați uitat, vă amintesc că în perioada 23 octombrie-1 noiembrie 2015 va avea loc, la București, a 25-a ediție a Festivalului Național de Teatru, un eveniment pe care cei care se declară iubitori de cultură (și nu numai), nu au voie să îl rateze.

Despre Festivalul Național de Teatru, trebuie să știți neapărat că, la Gala BucureștiTu din data de 20 septembrie – unde s-au oferit Premiile Municipiului București – a câștigat votul publicului la secțiunea „Teatru”, obținând un procentaj de 40,4 %, în faţa celorlalţi competitori nominalizaţi (Festivalul „Undercloud” şi Festivalul Naţional de Teatru Independent).

Premiile, în număr de 12, au fost hotărâte de public (între 01 septembrie – 14 septembrie 2015)  prin vot online, oferind ocazia bucureştenilor să îşi aleagă favoriţii.

Gala BucureştiTu este un eveniment organizat de Primăria Municipiului Bucureşti, prin intermediul ARCUB, constând în acordarea de premii personalităţilor şi proiectelor celor mai importante din domeniile: turism, carte, muzică, jurnalism, cercetare & educaţie, arhitectură, film, teatru, arte plastice, sport, ecologie, sănătate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: