Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Sectorul B1, cu B de la bloggeri

Of, ce frumos a fost în weekend… Cât de bine ne-am simţit bloggeri şi twitterişti împreună, altfel decât în faţa calculatoarellor sau la obişnuitele tweetmeetui… :)

Sâmbătă am fost la meci de rugby, la România-Georgia, unde am avut un întreg Sector al Bloggerilor şi al Twitteriştilor, oferit cu mare drag de cei din FRR, cărora le mulţumesc încă o dată că sunt atât de deschişi la minte şi îşi doresc atât de mult să promoveze acest sport fenomenal numit rugby.

Am fost şefii stadionului, zău :D Căci am făcut o galerie teribilă, sub bagheta impresionantă a lui Make, cel care s-a autodeclarat (şi vai bine a făcur :D) şeful galeriei şi ne-a coordonat impecabil. În paranteză fie spus, râdeam mai apoi de faptul că, probabil, suntem singura galerie care are ca şef un profesor universitar :))

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=-zfj3wi-rsc]

Duminică am fost la #rugbytweetmeet la sediul FRR, unde ne-am întâlnit cu preşedintele Federaţiei, Alin Petrache, secretarul general Florin Matei, Lucian Lorin, director de comunicare, precum şi cu trei jucători ai naţionalei: Dragoş Dima, Daniel Carpo şi Mihăiţă Lazăr.

Partea “rugbistică” ne-a mulţumit mult pentru “zgomotul” pe care l-am făcut în timpul meciului şi pentru participarea impresionantă, am discutat deschis despre problemele din rugbyul românescu (şi când zic deschis apoi să ştiţi că fix aşa a fost), am primit tricouri de suporteri, cu care vom îngălbeni tribuna data viitoare :D

Ne-am emoţionat brusc atunci când am fost anunţaţi că, de acum înainte, la fiecare meci sectorul B1 (cu B de la bloggeri, da? :D) va fi rezervat pentru noi, ceea ce, nu ştiu cum să vă spun, e cam numai bună să ne crească ficatul :))

Faza zilei a fost executată în curtea Federaţiei, când am fost învăţaţi cum să stăm în grămadă şi, mai ales, cum se execută o tuşă, balonul fiind recuperat impecabil de fetele noastre din echipă :D

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=2pM3UFvvNzA]

27 comentarii la “Sectorul B1, cu B de la bloggeri

 1. Anca Bundaru Reply

  Tare fain a fost! :)

 2. Lucian Reply

  Si eu iar am plecat mai devreme si am pierdut partea practica :))

 3. Pavel Reply

  Bre, eu va felicit! Asa mai faceti lumea sa priveasca si spre alt sport. Din pacate Guvernul nu priveste spre niciunul :(

 4. infodeltaro Reply

  Sper sa nu-mi iau bobarnace, dar dupa parerea mea, este timpul ca pe langa promovarea rugby-ului romanesc sa-l ajutam si un pic financiar. Asadar, ma bucura enorm faptul ca avem un sector rezervat la meciuri, vom fi impreuna, dar eu voi cumpara bilet de fiecare data! Sper ca toti sa faca la fel.

 5. Turambar Reply

  Deci trebuie neaparat facuta echipa de bloggeri. Fetele pe inaintare. Lucian pe aripa, ca e mai svelt si mai rushinos de fire, dar shtie sa fuga.

  :rofl:

 6. Anticalofilul Reply

  de asta a castigat Romania! :)

 7. Simona Reply

  Mai dar data viitoareeeee. Data viitoare o sa fiu eu acolo!

 8. demostene Reply

  Fir-ar sa fie… a trebuit sa plec eu acasa duminica… Mama ei de treaba ca voiam si eu acolo cu voi !

 9. the_Anne-Marie Reply

  Abia astept meciurile urmatoare! Si il asteptam pe Make cu imnul! Si Hai Stejarii!!!!

 10. rekinoo Reply

  nota 10+ pentru toata lumea :)

 11. camil Reply

  habar n-aveam de coordonatorul galeriei :D. îmi pare rău că n-am putut să ajung, însă data viitoare mă voi revanşa :D

 12. zapacita Reply

  De-abia astept urmatorul meci. A fost grozav

 13. Pandutzu Reply

  nici nu stii cat ma oftic ca n-am putut sa vin nici sambata nici duminica. dar lasa ca ne vedem la urmatoarele meciuri :d sa vedeti atunci sef de galerie :))

 14. sorin Reply

  si eu ma oftic ca n-am ajuns ieri la FRR. Sper ca mi-ati oprit tricou:D

 15. tudorelll Reply

  ce desfasurare de trupe si note muzicale……bravo! asa sa rasune tribunele la fiecare meci ca de aia ii frumos sportul

 16. Mihai Pintilie Reply

  Sa fim seriosi.. B1 e ca sa fim mai departe de cabina comentatorilor de la TVR care s-au otarat ca e cam zgomot de la suporteri..

 17. chinezu Reply

  dragilor, ma uit intr-una la filmele astea si mor de dragul nostru :D
  iar cei care nu ati putut ajunge, pacat, mare pacat…
  dar lasa ca mai facem si poate o sa iasa si mai si mai lata :D

 18. Rugby Romania Georgia
 19. Sabina Cornovac Reply

  Ia zi sefu. Se fac rezervari pentru 27:))? Ca vad ca se buluceste lumea. Opreste 2 si pt mine :) Jur ca sunt acolo sa urlu, sa cant sub bagheta mirificului dirijor :) Si sa ne zici cat costeste beletul, sefu :)

 20. tzuky Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.