#SearăDeTeatru: am o invitaţie dublă pentru voi la „Vorbe, vorbe, vorbe” cu Ion Caramitru

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Later edit: Am decis ca Anca Pintilii să fie cea care vine cu mine la teatru mâine seară :) Mulţumesc participanţilor, ne mai auzim!

—————–

În timp ce mă pregăteam să vă fac invitaţia la o seară de teatru (care nu poate fi refuzată, desigur :D) de mai jos, mi-am dat seama că am scris, în repetate rânduri, aici pe blogul meu despre ce se întâmplă la Grand Cinema & More. Nici măcar nu mi-am dat seama despre asta. Pentru că intenţia mea nu a fost să scriu despre acest spaţiu cultural în sine, eu doar am anunţat evenimentele culturale care au loc acolo. Şi, în timp, s-au cam adunat. Aşa că acum îmi dau seama că, la câte se întâmplă acolo, nu mai putem vorbi de nici o culoare doar de – aşa cum îndeobşte ne-am obişnuit – un cinematograf cu foarte multe săli, ci de un spaţiu cultural în sine.

Ce înseamnă spaţiu cultural? Păi ia luaţi de aici oferta de toamnă-iarnă, cum ar veni :D Adică fireşte, filme. Dar mai avem (iar aici iar îmi aduc aminte cum am ridicat sprânceana a mirare când am auzit că se întâmplă şi aşa ceva) spectacole de balet transmise în direct de la Teatrul Bolshoi (apropo, ia vedeţi cum puteţi câştiga 2 bilete la „Lacul Lebedelor” un sejur în capitala Rusiei), spectacole de operă transmise live de la diverse centre culturale de mare angajament din lume, diverse concerte şi spectacole (cel cu Monty Python a fost maxim!), precum şi evenimente de tot felul, cu accent pe partea culturală. Bref, Grand Cinema & More a devenit acel spaţiu cultural la care vă recomand să fiţi atenţi când mai anunţă câte o ispravă, pentru că măcar una dintre ele o să vă coafeze decisiv :)

Zilele trecute v-am anunţat că m-am bucurat să aud că Grand Cinema & More a realizat un parteneriat cu Festivalul Naţional de Teatru. În cadrul acestui parteneriat se întâmplă ce vă raportez mai jos, când vă fac invitaţia cu pricina, dar şi o foarte faină idee: pe 2 noiembrie o să vedem pe ecranul din cinematograf transmisiunea în direct la de Teatrul Naţional din Craiova piesei „Rinocerii” :) Dar despre asta, zilele următoare…

Acestea fiind spuse, vă invit la o seară de teatru. Pe 28 octombrie, de la ora 20.00. Când vom vedea împreună spectacolul „Vorbe, vorbe, vorbe„, cu Ion Caramitru în rolul special şi principal :)), acompaniat de violoncelistul Adrian Naidin. Este o premieră: primul spectacol jucat de Ion Caramitru pe scena din Grand Cinema & More.

Am invitaţie dublă pentru una/unul dintre voi. Şi o ofertă specială, cu care nu o să vă mai întâlniţi repede: voi fi şoferul câştigătoarei/câştigătorului în seara cu pricina :D Adică îmi spuneţi de unde să vă iau ca să mergem la spectacol şi, fireşte, după aia vă aduc înapoi unde vreţi, ca să avem timp să comentăm ce am văzut, desigur.

Pentru a câştiga invitaţia dublă, trebuie să răspundeţi la întrebarea: De ce este bine pentru Bucureşti să existe un spaţiu cultural precum Grand Cinema & More?

Aştept răspunsurile voastre până pe 26 octombrie, ora 23.59. Voi alege foarte subiectiv, aşa cum stă bine unui blogger, criteriul principal fiind argumentaţia de mare angajament pe care o să o folosiţi în comentarii. Succes!

Ion Caramitru - Vorbe Vorbe

 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

7 thoughts on “#SearăDeTeatru: am o invitaţie dublă pentru voi la „Vorbe, vorbe, vorbe” cu Ion Caramitru”

  1. Stii intrebarea aia, cine a fost primul – oul sau gaina? Ei bine, la teatru si film raspunsul este sigur – teatrul. Avem nevoie de „Grand Cinema & More” – pasionatii de film nu trebuie sa uite ca si piesele de teatru au farmecul lor.

  2. Sa ai un spatiu cultural in Bucuresti cum e Grand Cinema & More e o idee foarte misto, tocmai pentru ca un cinema e o locatie intre formal (sala de teatru cu care e obisnuita toata lumea) si informal (teatru de strada/intr-un pub, ceva mai cozy).

  3. Pentru ca orice spatiu cultural este binevenit si necesar. Si asta nu in Bucuresti, ci in toata tara. Cu atat mai mult, Grand Cinema & More este un loc extraordinar, primitor si emanator de cultura :) Ferice de bucuresteni ca exista un astfel de loc. Poate am sansa sa te insotesc pe scaunul din dreapta :D

  4. In primul rand pentru ca mall-urile atrag un numar tot mai mare de vizitatori care se pot dovedi si iubitori de teatru, oferindu-le oportunitatea de a se bucura de piese de teatru intr-un cadru diferit de cel „traditional”. Iar pe de alta parte, fie ca vrem sa recunoastem sau nu traim in „secolul vitezei”, iar momentul de relaxare oferit de piesa de teatru poate continua cu o repriza de cumparaturi, etc. :)

  5. Avem mall-uri cu de toate, de ce nu am avea si un spatiu/mall cultural in care poti vedea un film, o piesa de teatru sau un spectacol? Facem economie de timp si de bani – nu mai alergam prin orasul super aglomerat ca sa ajungem la un teatru anume, apoi la un cinema, gasim totul sub acelasi acoperis.

  6. Pingback: Ion Caramitru cu “Vorbe, vorbe, vorbe“ mi-a adus aminte că am uitat de poezie... - Cristian China Birta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)