Se caută companii care să lase mândria de brand la o parte pentru o faptă bună

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Am primit de la Holcim mesajul de mai jos. Care m-a emoționat. Am două motive pentru această emoție. Primul este că școala pe care o vedeți în fotografie este Colegiul Mihai Eminescu din Baia Mare, unde am petrecu trei ani absolut fabuloși. Căci fac parte din acea categorie de oameni pentru care liceul a fost o perioadă de rămas la coraconul propriu și personal, ca să zic așa :)

Al doilea motiv este inițiativa ”Holcim îți predă ștafeta”. Care, pe scurt, este o provocare la adresa companiilor. Pentru că cei de la Holcim au investit 15.000 de Euro într-un teren de sport al unei școli din România. Și provoacă alte companii să preia această ștafetă și să se implice în construcția sau amenajarea de terenuri de sport pentru alte școli din România. Cei de la Holcim oferă acestor companii expertiza lor.

Salut această inițiativă și aș vrea să văd cât mai multe companii care să preia această ștafetă. Aș vrea să văd companii care lasă la o parte mândria de brand, ca să îi zic așa. Și care se alătură acestei inițiative cu gândul la binele pe care pot să îl facă, nu doar la motive pentru a nu face acest lucru.

Respect!

IMG_3196

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Se caută companii care să lase mândria de brand la o parte pentru o faptă bună”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)