Holcim predă din nou ștafeta la fapte bune

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Spun din nou pentru că am mai scris despre inițiativa Holcim îți predă ștafeta la fapte bune aici. Numai că de această dată, fapta bună pusă la cale este alta: un nou teren multisport, la Liceul Teoretic Constantin Șerban Aleșd. Terenul a fost inaugurat recent (pe 17 mai) printr-un meci demonstrativ de fotbal între echipa liceului și o selecționată a angajaților Holcim România.

Programul Holcim îți predă ștafeta la fapte bune a fost lansat în urmă cu doi ani. Datorită acestuia, peste 3.000 de elevi din România au șansa acum să se bucure din plin de activitățile sportive în condiții mai bune și mai sigure, în cadrul școlilor în care studiază, fiind motivați să atingă înalte performanțe sportive. În cadrul programului, au mai fost reabilitate alte două terenuri sportive: un teren de baschet la Colegiul Tehnic Câmpulung în valoare de 19.000 de euro și un teren de fotbal la Colegiul Național Alexandru Ioan Cuza din Focșani în valoare de 15.000 de euro.

holcim

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)