Holcim a predat ștafeta cu fapte bune. Unde credeți că a ajuns?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Cu ceva timp în urmă, vă spuneam despre proiectul Școala Zidarilor, dar și despre concursul „Holcim îți premiază școala cu un teren de nota 10”.

De atunci au trecut câteva luni bune, iar Holcim și-a ținut promisiunea și a reabilitat un teren de baschet pentru Colegiul Naţional “Alexandru Ioan Cuza” din Focșani, școala care a câștigat cel mai mare număr de voturi.

Și dacă nu mă credeți, clipul de mai jos va înlătura orice urmă de îndoială. :))

Terenul cu pricina a fost inaugurat printr-un meci demonstrativ de baschet, la care a participat Vicepresedintele Federației Române de Baschet, Virgil Stănescu.

E bine de știut că în cursa Holcim s-au înscris aproximativ 100 de școli și că pentru a le reabilita pe toate este necesar ca mai multe companii să dea o mână de ajutor. Tocmai de aceea s-a lansat campania „Holcim îți predă ștafeta la fapte bune”, care invită și alte companii să ajute la îmbunătățirea terenurilor de sport din școlile românești.

Din fericire, ștafeta deja a fost preluată de Adeplast și sper din suflet să ajungă la cât mai multe companii. :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Holcim a predat ștafeta cu fapte bune. Unde credeți că a ajuns?”

  1. Pingback: Se caută companii care să lase mândria de brand la o parte pentru o faptă bună

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)