Tocuri și voodoo

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Sunt într-o cafenea, la fereastră. Sorb încet un espresso. Aștept să treacă prin dreptul meu. În fiecare zi la ora asta ea trece pe-aici. Are un păr roșu, inelat și niște ochi verzi intenși. Niște buze din alea cărnoase, numai bune de sărutat. Un trup firav, dar atât de îmbietor.

Însă ce mă pasionează pe mine e mersul ei – îl studiez de săptămâni. Felul în care pune un picior în fața altuia cu grație și-ncredere. Modul în care trupul ei se unduie accentuându-și curbele. Aerul ăla de regină a amazoanelor ce-l emană.

Și uite-o (exact la fx): Hyppolita mea cu tocuri în loc de brâu fermecat! Pășește delicat și-n același timp nepăsătoare.

Dar ce face? Intră aici! Sunetul tocurilor ei izbindu-se de podea pare un fel de incantație voodoo. Toți bărbații își întorc privirile și-i analizează animalic toate mișcările. Pofta li se citește-n ochi.

Ar poseda-o toți, dar fără s-o lipsească de pantofii cu toc ce-i calcă în picioare cu mândrie feminină.

Se-ndreaptă spre mine! Nu pot să cred! Invidia celorlalți masculi mă izbește din plin, brusc am devenit alfa-ul din acea cafenea. Se așează în fața mea!

– Bună… nu o să-ți răpesc decât câteva minute.
– Sigur.
– Vreau doar să știu… de ce mă urmărești? De câteva săptămâni bune când trec pe aici ești și tu, fix în același loc, mă analizezi… De ce?
– E simplu: ce-i frumos și lui Dumnezeu îi place, mai ales dacă poartă tocuri! Iartă-mă dacă sunt prea deplasat, dar ăsta e adevărul. Tu n-ai observat ce vrajă emani prin simplul tău mers de gazelă? Tu nu simți ce vedem noi: c-ai putea cuceri lumea și călca-n picioare inimile bărbaților cu tocurile alea cui?

Mi-a zâmbit. Ochii ei verzui au început să radieze…

—————-

Text scris de Diana Neață, în urma provocării mele și pentru Ziua Națională a Femeilor #PeToc, organizată pe cei de la fashionup.ro. Pe 14 septembrie, FashionUp oferă reduceri importante la toate modelele de pantofi din oferta magazinului, timp de 24 de ore.

Campanie #PeToc

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Tocuri și voodoo”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)