Cum m-a trimis pe băncile şcolii Google cu Vasile Alecsandri

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Pentru că 21 iulie. Şi pentru că azi se împlinesc 193 de la naşterea lui Vasile Alecsandri. Sigur, unii dintre noi, care am prins perioada în care eram puşi să tocim poeziile bardului, nu prea surâdem cu tot coraconul când auzim numele lui. Dar treacă de la noi, că doar a trecut atâta vreme şi suntem oameni în toate firea, ce dreaqu!

Apropo de oameni în toată firea, hai că mi-am adus minte brusc de o întâmplare. Eram la întâlnirea de 10 ani de când am terminat generala. Vorbea directorul sau ceva, iar eu mă hlizeam cu o colegă şi şuşoteam amintiri de pe băncile şcolii. La un moment dat, fosta profesoară de română, doamna Vaida (o adevărată doamnă, da!) s-a întors către noi. Iar noi, deşi oameni în toată firea, mă înţelegeţi, am tăcut brusc, ne-am îndreptat de spate şi am devenit inevitabil foarte interesaţi de discursul directorului. Numai că nu am pus mâinile la spate, zău… :))

După ceremonie, ne-am dus şi i-am spus doamnei Vaida cum am reacţionat, ca la şcoală, când s-a întors înspre noi. A râs copios. Şi ne-a zis „măcar aşa să vă aduceţi aminte de mine pentru ani şi ani„. Nu, doamnă, nu aveţi dreptate. Nu aşa o să ne aducem aminte de dumneavoastră. Ci de acea doamnă cu adevărat doamnă, severă dar corectă, care ne-a învăţat şi gramatica vieţii, care ne spune că între „a fi” şi „a trăi” diferenţa este doar de alegere.

Mulţumim, doamna Vaida, mulţumim :)

google vasile alecsandri

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)