Tot ce trebuie să știi despre cele două zile de internet gratuit și nelimitat de la Vodafone (P)

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Vă spuneam zilele trecute despre pariul pe care Vodafone îl face în zilele de 12 și 13 septembrie, când oferă internet gratuit românilor, ca un fel de cadou pe care compania îl oferă clienților săi la aniversarea a 1 an de “Supernet™ 4G.

La evenimentul de aniversare la care am participat, am povestit un pic cu Andrea Rossini, Director, Consumer Business Unit. Eu – mă știți, panică totală când vine vorba despre tehnică :D – l-am întrebat cum de o să fie posibilă o asemenea nebunie? Mi-a spus că sunt pregătiți, că au făcut o grămadă de teste și că sunt foarte încrezători în reușita acestui experiment. Căci eu așa i-am spus în discuția cu cei de la Vodafone: experiment. Chiar unul social, dacă vreți, căci sunt curios cum o să reacționeze românii la o asemenea ofertă…

Bun, pentru că imediat vine perioada cu pricina peste noi, am zis să vin cu informații complete despre cum puteți să beneficiați de această ofertă unică în România. Ca să nu ziceți că nu ați știu și alea, alea :D Nu de alta, dar este cam cea mai mare experiență de internet gratuit din România și ar fi păcat să nu aveți toate informațiile de care aveți nevoie ca să vă bucurați de ea.

Să le luăm metodic, ca să fie totul clar.

Perioada ofertei: din 12 septembrie ora 0.00 până pe 13 septembrie ora 23.59.

Ce trebuie să faci ca să activezi oferta dacă ești client Vodafone?
Nimic :)) Aveți acces la net nelimitat automat, fără să faceți nici o setare, fără să sunați în call-center sau alte chestiuni. Dacă nu ești client Vodafone, ai mai jos ce trebuie să faci ca să te bucuri de internet gratis.

Cine beneficiază de ofertă?
Toți utilizatorii serviciilor Vodafone. Și cei care nu sunt clienți Vodafone pot să se bucure de internet gratuit, doar că într-o perioadă diferită (vezi mai jos procedura).

Cât costă?
Ok, știu că este pe sistemul furculition asta :)), dar o zic din nou: nu costă nimic. Traficul de date înregistrat în acest weekend nu va fi monitorizat, deci nu se va regăsi nici pe factură.

Există limitări?
Nope, nu există nici o limitare de viteză sau de trafic. Desigur, cu mențiunea că viteza de navigare va fi cea inclusă în abonament și că diferă în funcție de telefonul utilizat, evident. Și vă mai spun una la fel de evidentă: trebuie să aveți setările de date făcute ca să beneficiați de această ofertă.

Unde putem suna în caz de ceva?
Pentru orice chestiune sau nelămurire puteți suna la *777.

Cum se poate așa ceva? :D
Păi se poate pentru că… Supernet™ 4G :)) Care este o combinatie unică de algoritmi, tehnologii și frecvențe și alte chestiuni de astea pe care eu nu le înțeleg de nici o culoare, dar de care mă bucur la modul corespunzător :D Vă dau mai jos câteva date tehnice, pentru cei care sunteți interesați de astfel de chestiuni.

Cum ziceam, nu doar cei 8 milioane de clienți Vodafone pot să se dea pe net, ca să zic așa, gratuit și nelimitat timp de două zile. Și cei care nu sunteți clienți Vodafone puteți să vă bucurați de această ofertă. Doar că perioada diferă, adică puteți să vă alegeți două zile din intervalul 14-18 septembrie, după cum vă raportez mai jos.

Ce trebuie să faceți dacă nu sunteți clienți Vodafone:

Să mergeți la un magazin Vodafone (atenție, să fie magazin Vodafone, nu unul din rețeaua partenerilor).

Cereți un SIM 0 cu 2 zile net nelimitat. Setarea de Net Nelimitat pe SIM 0 se va face manual de către agenții din magazin.

Dupa expirarea celor 2 zile, rămâneți cu SIM-ul 0 pe care, dupa reîncarcare, veți putea activa orice extra-optiune. Cartela rămâne activă timp de 60 zile.

Acestea fiind zise, vă urez navigare plăcută! Și vă las cu acest spot, care o să vă încălzească un pic coraconul :)

Ce este Supernet™

– Supernet™ nu este un produs sau un plan tarifar, ci este o implementare la nivel de retea, destinata sa ofere clientilor nostri o experienta remarcabila de utilizare a smartphone-urilor. Este felul Vodafone de a transforma smartphone-urile clientilor in terminale si mai inteligente, fara costuri suplimentare. Supernet™, inovatia Vodafone Romania in utilizarea serviciilor de Internet mobil, a fost lansata in septembrie 2014 si asigura viteze ridicate, stabilitate crescuta si protectie completa, pentru o experienta superioara de utilizare.

UltraSpeed™, unul dintre pilonii principali ai Supernet™, foloseste o tehnologie si arhitectura exclusiva Vodafone, care asigura o experienta broadband autentica, de viteza superioara.

XStream™ furnizeaza o experienta video desavarsita, cu o conexiune instantanee, bazata pe stabilitatea superioara a conexiunii de Internet pentru browsing, descarcare de fisiere si streaming.

MaxProtect™ este o inovatie ce furnizeaza tuturor utilizatorilor o solutie completa de securitate la nivel de retea, pentru orice terminal: smartphone, tableta, laptop sau PC, numai in reteaua Vodafone. MaxProtect™ este disponibil tuturor clientilor Vodafone, fara a necesita eforturi suplimentare de instalare a vreunei aplicatii. Serviciul asigura protectie antivirus, anti-phishing, si antimalware pentru traficul de Internet efectuat prin reteaua Vodafone.

super net

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Tot ce trebuie să știi despre cele două zile de internet gratuit și nelimitat de la Vodafone (P)”

  1. Pingback: Cam așa arată centrul de comandă Vodafone unde bloggerii prestează live

  2. Pingback: Rezultatele experimentului Vodafone cu două zile de internet gratuit și nelimitat

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)