Aveți un ONG? Vodafone a pregătit un fond de finanțare de 350.000 de euro pentru voi

Vă zic pe scurt cum stă treaba, că dacă vă doriți să accesați „Fondul pentru Fapte Bune”, lansat de Fundația Vodafone, nu e vreme de introduceri:

Fundatia Vodafone Romania lanseaza astazi cea de-a treia editie a programului de finantare “Fondul pentru fapte bune”, in valoare totala de 350.000 euro.

„Fondul pentru fapte bune” este un program de finantare de tipul “cerere de propuneri” si se adreseaza organizatiilor neguvernamentale (asociatii, fundatii sau federatii) care doresc sa deruleze proiecte din domeniile educatiei, sanatatii si serviciilor sociale, proiecte care asigura acces la educatie, servicii medicale si servicii sociale pentru copii, tineri si batrani defavorizati social, economic sau fizic. Fiecare proiect poate beneficia de finantare in valoare de pana la 70.000 de Euro.

La aceasta runda de finantare pot avea acces toate organizatiile neguvernamentale inregistrate legal in Romania.  Inscrierea aplicatiilor se face online, unde sunt disponibile și informatiile privind procesul de inscriere, regulamentul, criteriile de selectie, formularul de inscriere, precum si calendarul rundei de finantare.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)