Fundația Vodafone organizează în premieră Big Marathon

Lume, lume, avem vești proaspete din lumea sportului: Fundația Vodafone organizează pentru prima dată Vodafone Big Marathon, un eveniment sportiv in care vor alerga atat angajati Vodafone din Romania, cat si din alte tari.

Vodafone Big Marathon face parte din Maratonul Bucuresti Raiffeisen Bank si va avea loc in data de 4 octombrie 2015. Participantii vor alerga la maraton si in acelasi timp vor strange fonduri pentru sustinerea financiara a doua cauze ale Fundaţiei Vodafone Romania.

Fiecare alergator Vodafone care se inscrie la maraton are ca misiune strangerea sumei de 1.500 de euro care va fi impartita in mod egal intre cele doua cauze.  Sumele adunate in urma campaniei vor fi utilizate pentru cresterea numarului de beneficiari ai celor doua proiecte, ‘Controlin’ si ‘Supravegherea pacienţilor cu probleme cardio-vasculare la domiciliu’.

Proiectul ‘Controlin’ este desfasurat de Asociaţia React si ii ajută pe pacientii cu diabet sa isi monitorizeze valorile glicemiei si sa primeasca ajutor in situatiile de urgenta, cu ajutorul tehnologiei. ‘Supravegherea pacienţilor cu probleme cardio-vasculare la domiciliu’ este cel de-al doilea proiect din campanie, desfasurat de Asociatia Caritas Alba-Iulia Asistenta Medicala si Sociala. Prin intermediul acestuia, persoanele cu probleme cardio-vasculare aflate în zone rurale primesc asistenta medicala la domiciliu.

Ideea de a combina stragerea de fonduri cu maratonul a luat nastere in cadrul grupului Vodafone in anul 2014. Astfel, angajati Vodafone din toata lumea deveneau ambasadori ai unei cauze, alergand pentru acea cauza si colectand si bani pentru cauza respectiva. Primul Vodafone Big Marathon s-a organizat anul trecut in Amsterdam, ca parte din Maratonul Amsterdamului. Cauza pentru care au alergat si au strans fonduri a fost Moyo Lesotho – copiii infectati cu HIV din Africa.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)