iPad Pro 9.7 inchi, disponibil la Vodafone

Vodafone România anunță  că va oferi noul iPad Pro de 9.7 inchi:

Noul iPad Pro dispune de un ecran profesionist, dotat cu tehnologii avansate, precum True Tone, care folosește senzori pe patru canale, ce ajută la ajustarea dinamică și echilibrarea luminozității ecranului, în funcție de mediu.

Ecranul pro Retina permite o luminozitate crescută cu 25% mai mult decat orice modele de iPad anterioare și are cu 40 % mai putină reflexie. Noul iPad Pro este subțire, are doar 6,1 mm și cantărește mai puțin de 500 de grame. Terminalul oferă performanță de excepție, conectivitate și versatilitate. Dispunând de un procesor puternic 64-bit A9X, noul iPad oferă performanțe care rivalizează cu multe modele de laptop și dispune de o baterie cu autonomie de o zi intreagă. Terminalul este dotat cu o cameră de 12 MP cu senzor iSight care poate captura materiale video 4K și cu o cameră secundară FaceTime HD cu o rezoluție imbunătățită de 5 MP. iPad Pro oferă performanțe excepționale și la nivel de sunet. Noul terminal de la iPad are un sistem de sunet profesionist, ce redă un sunet clar, stereo, la o calitate de aproape de două ori mai bună decât iPad Air 2.

P. S. Noul iPad Pro 9.7-inch este disponibil în culorile auriu și negru.  Pentru mai multe informații despre iPad, vizitați apple.com, iar pentru prețuri, vizitați vodafone.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: