Zilele Canon la F64 pot fi urmărite live, începând de mâine

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Tare rău mi-a părut că am aflat târziu despre Zilele Canon căci se anunță un eveniment foarte interesant în casa celor de la F64. Singura consolare pe care o am este că pot urmări live, începând de mâine, toate prezentările din perioada 15-18 iulie. Ceea ce vă invit să faceți și voi. :)

În prima zi a evenimentului, 15 iulie 2015, începând cu ora 19.00, Tatiana Volontir va susține prezentarea „Lumina naturală în portretul artistic”. Prin fotografia de portret, ea caută mereu oglindire în oameni. “Fotografia a devenit pentru mine un mijloc de exprimare, de eliberare, dar și de descoperire. Este un studiu al proiecțiilor universului interior al modelului asupra mea”, susține Tatiana.

Zilele Canon din 16 iulie  aduc la F64, tot începând cu ora 19.00, prezentarea „Inspirație, basme și fashion” sustinuță de Andreea Retinschi. Pasiunea pentru lumea imaginilor a început cu un curs de fotografie pe film, în liceu, și continuă astăzi cu dorința de a transmite povești prin fotografiile sale. Participanții vor învăța trucuri despre fotografia de modă și despre cum să ne păstrăm imaginația vie.

Pe 17 iulie, de la ora 19.00, Dorin Bofan le va vorbi participanților despre fotografia de  natură. Cei prezenți în sală vor afla cum a început povestea lui Dorin, vor afla despre căutările sale continue, dar și ideile din spatele lucrărilor sale. De-a lungul carierei sale, Dorin și-a văzut fotografiile publicate în reviste precum National Geographic Romania, National Geographic Traveler, Photo Magazine, FOTO4all, GDT Forum Naturfotografie și multe altele.

În ultima zi, pe 18 iulie, începând cu ora 16.00, Cătălin Georgescu invită pasionații de plimbări fotografice la o tură foto prin campusul Universității Politehnica pentru a experimenta compoziții urbane și pentru a învăța cum să se folosească de jocul de lumini și umbre.

988584_10152994004177654_4403213563213977872_n

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)