Despre pisici. Și despre oameni

Cum e și viața asta… Adică eu, cel care sunt cunoscut în cercul meu de apropiați că ”latru” când văd o pisică în jurul meu, să ajung să scriu aici pe blog la modul cam constant despre pisici… Ehe, dragii mei, cam despre asta este vorba atunci când vorbim despre ceea ce îndeobște se numește the power of one (ca să folosesc limba insularilor, care îmi sunt cam dragi, recunosc).

Mi se ridică pielea pe ceafă când aud de la unii dintre voi ”păi eu ce pot face, sunt unul singur?”. Mi se pare atât de greșită această atitudine, încât nici măcar nu fac efortul de a-mi găsi multe cuvinte ca să spun de ce. Pentru că atunci când spui așa ceva îți refuzi dreptul la a face cu adevărat lucruri. Și iar bag vorba aia genială a lui Brâncuși: a face lucruri nu e greu; a te pune în stare de a vrea să faci lucruri, aia e greu.

Mă rog, poate o să mai discutăm despre asta. Și despre ce înseamnă ”eu sunt mic, lumea e mare” și despre ”păi aia nu e importantă ca să mă bag și eu”. Până atunci, revin la faza cu pisicile și vă dau exemplul unui om, unul singur, care mi-a schimbat total modul în care mă uit la îmblănitele astea (care nu îmi plac decisiv în continuare, dar măcar nu mai latru la ele :D). Da, un singur om a reușit să mă facă să înțeleg niște lucruri mai bine. Dacă vi se pare că nu e important și că nu prea contează astfel de chestiuni, mai băgați o fisă. Și încercați să înțelegeți în acest context de ce nu vă ies vouă lucrurile așa cum vreți, de cele mai multe ori. Numa zic…

Acel om este Candice Prohanca-Dragotă. A fost de ajuns să fac o emisiune cu stimabila ca să mă transforme din cat-hater în cat-oricealtcevadarnuhater :)) Și de atunci am început să bag chestii despre pisici aici. Ptiu ptiu ptiu :))

Ba mai mult, pentru că are faza cu convinsul în sânge, cum ar veni, uite că m-a convins să intrăm parteneri cu Kooperativa 2.0 la evenimentul de mai jos. Ne găsiți pe afiș, deci, dacă vă uitați cu nițică atenție :D

Evenimentul cu pricina este Expoziția Feline Internaționale de Vară SofistiCAT, „Corabia pisicilor”, care are loc la Pavilionul Expo din Mamaia, sâmbătă, 20 iunie între orele 13 – 20, respectiv duminică, 21 iunie, între 10-17. O să fie promoții la tot felul de produse, o să fie concursuri, o să fie și o strângere de donații, știți voi, tot tacâmul. Așa că, dacă sunteți prin zonă, dați un ochi. Sau o mustață :)) Biletul costă 10 lei, pensionari plătesc doar jumătate, iar copiii sub 12 ani intră gratuit.

11539640_10153108411896492_1007787034_o

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)