Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Interviu cu Candice Prohanca Dragotă, marţi, 24 septembrie, ora 22.00

Later edit: Aveţi mai jos înregistrarea emisiunii cu Candice. Enjoy :)

——————————–

Când am auzit că o să mergem să filmăm acasă la o doamnă care creşte pisici, am cam strâmbat un pic din nas. Căci aceste feline nu fac parte din topul meu de febleţi, ca să zic aşa. Eu sunt, aşa cum urma să aflu chiar în timpul filmării, un câinar, nu un pisicar :D Doar că, după ce am stat mai bine de o oră cu Candice Prohanca Dragotă şi am aflat lucruri la care am ridicat sprânceana, am început să mă uit altfel la pisici. Iar dacă nu mă feresc de puterea sa de convigere şi mă mai întâlnesc de vreo două ori cu ea, vă dau în scris de pe acum că plec cu o pisică acasă :)

Vă recomand să urmăriţi emisiunea cu Candice din această seară, de la 22.00, pe Look TV. Sau, dacă din diverse pricini nu o puteţi vedea pe tv, să intraţi pe net să o vedeţi pe looktv.ro/live. Şi, nu uitaţi, pentru că emisiunea este înregistrată, vă aştept să o comentăm live pe pagina de facebook (căreia îi puteţi da şi Like dacă vă lasă religia :D). De la zece seara, fireşte.

Aşa, ca un scurt preview, o să aflaţi de la Candice cam care-i treaba cu creşterea pisicilor englezeşti (de alea gen pisica din aventurile lui Alice în Ţara minunilor), cum este cel mai bine să procedaţi dacă vreţi o pisică (of, am aflat că sunt atât de mulţi ţepari pe piaţă şi vând pisici bolnave care vă pot muri în braţe după câteva luni…), cum puteţi merge în vacanţă cu animalul în străinătate (păi ce, credeaţi că e bagaj? Are nevoie de paşaport, alea alea :D) şi multe alte lucruri.

A fost o emisiune în care m-am şi distrat, am şi aflat lucruri noi şi – greu de recunoscut, recunosc… – m-am şi apropiat niţeluş de rasa pisiciească.

Mulţumesc, Candice :)

candice dragota brandu lu chinezu

6 comentarii la “Interviu cu Candice Prohanca Dragotă, marţi, 24 septembrie, ora 22.00

  1. Madalina Iancu Reply

    Pisicar si cainar….pe astea nu le stiam….maxim :)

  2. Despre pisici. Și despre oameni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.