Cine sprijină Echipa Bloggerilor devine sponsor pe tricou!

Vă spuneam zilele trecute despre înscrierea Echipei Bloggerilor la Triathlon Challenge la Mamaia şi despre cum ne căutăm un alergător şi un înotător care să facă echipă cu căpitanul (desemnat dictatorial de mine şi de Bogdan :D) Vlad Dulea, biciclistul din combinaţia asta.

Şi ca să înţelegeţi că nu l-am pus căpitan degeaba, ia uite ce idee mişto i-a bubuit în creierii capului lu’ tovarăşu Vlad: toate blogurile care susţine Echipa Bloggerilor la triathlon vor primi un loc pe tricoul oficial cu care Vlad va concura! :D

Îi dau mai jos cuvântul pentru de astea tehnice:

“Așadar, dacă îți place ideea și vrei ca numele și adresa blogului tău să apară pe tricoul personalizat pe care îl voi purta la concurs, te rog să îmi trimiți un email la adresa vlad . dulea [at] gmail .com care să conţină: Numele blogului, Adresa URL a blogului și, dacă dorești, un logo al blogului.

În schimb nu ai niciun fel de obligație. Dacă vrei și îți face plăcere să scrii despre noi și inițiativa noastră pe blogul tău, cu atât mai bine! Îți mulțumesc de pe acum. Dar cel mai important este că vrei să fii alături de noi! Și tot ce trebuie să faci este să ma anunți de acest lucru!

Atenție! Cel târziu până pe 6 septembrie ca să am timp să fac tricoul personalizat.”

8 comentarii la “Cine sprijină Echipa Bloggerilor devine sponsor pe tricou!

 1. Triathlon Challenge Mamaia
 2. ihearlights Reply

  Foarte buna idee. O sa sustin si eu echipabloggerilor. M-as fi inscris si la preselectia, dar nu prea pot ajunge:|

 3. Valy Reply

  Avand in vedere ca sunt inscris si la preselectie, ma bag, si cum imi fac timp scriu si despre :). Asadar, domnul Vlad ai mail :)

 4. daninho Reply

  bai ce m-as baga si eu la un triathlon…

 5. alex mazilu Reply

  I wanna help.
  Mail dat.
  ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.