Respect, Salvați Copiii România, respect!

Dacă dați de curiozitate un search pe blogul meu după Salvați Copiii România o să găsiți muuuuulte chestiuni despre ei, pe care le-am scris în decursul acestor ani, de când îi cunosc, îi apreciez, îi respect. Eu le spun mereu și mereu ”minunații de la Salvați Copiii”. Pentru că, după capul meu, ei sunt cei care, printre alții, ne spală de păcatele noastre sociale.

Printre iprăvile pe care le-am realizat alături de ei, mi-a rămas una în minte și în suflet. Și o să îmi rămână toată viața. Pentru că ce am văzut și ce am simțit când am fost la câteva familii sărace din Botoșani m-a schimbat ca om. Pentru că nu mai poți fi aceeași persoană după ce ai văzut că există atât de multe Românii, altele decât România noastră, cea cu care suntem obișnuiți. Poate vă faceți timp să citiți poveștile pe care le-am scris de acolo. Le găsiți aici centralizate pe toate. Merită. Dar vă avertizez: pregătiți-vă de câteva lacrimi…

Ieri, cei de la Salvați Copiii România au marcat un gol fantastic, dacă îmi permiteți să o dau pe fotbalistice, în poarta politicienilor români. Căci au reușit să îi facă să voteze majorarea alocației de stat pentru copii de la 42 la 84 lei. Am fost și eu unul din aceia care au pus presiune pe deputați în acest sens. Și s-a întâmplat. Și am simțit, din nou, acea furnicătură în coracon că sunt tare mândru că sunt alături de acești oameni minunați, care fac lucrurile să se întâmple :)

Îmi sunt tare dragi cei de la Salvați Copiii România. Și o să îi ajut mereu, atât cât pot și cum pot. Pentru că merită. Pentru că România merită ca o astfel de organizație să fie ajutată să ajute.

Ultima lor strigare la arme, ca să zic așa, este îndemnul către noi toți de a redirecţiona 2% din impozitul pe venit (corespunzător anului fiscal 2014) pentru colectarea de fonduri necesare continuării acţiunilor de dotare a maternităţilor din România.

Pentru bloggeri avem și o campanie în derulare. Una de suflet, de coracon. Premiile sunt simbolice, dacă vreți: fiecare blogger care va scrie va primi câte un tricou ca cel pe care mă vedeți că îl port. Vă rog, dragi bloggeri, să răspundeți apelului celor de la Salvați Copiii România și să distribuiți acest mesaj. Cu cât vorbim mai mult despre asta, cu atât ajutăm copiii. Puteți fi siguri de asta.

Vă mulțumesc :)

IMG_0638

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.