O să încerc să vă rezum concertul Europa Fm – Live pe Plajă

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

O să încerc, dar nu promit că voi putea pentru că acest eveniment este extrem de dificil de descris în câteva cuvinte. Plus că e și genul de spectacol care te lasă pe alocuri mut, așa că vă rog de pe acum să mă iertați dacă nu voi reuși să fac rezumatul promis, așa cum ar trebui.

La Europa FM – Live pe Plajă a fost nebunie, așa cum numai 100.000 de oameni știu să creeze, atunci când fredonează la unison cele mai îndrăgite melodii ale momentului. La Europa FM – Live pe Plajă a fost emoție, așa cum se întâmplă când te trezești că faci parte din mulțimea care îi cântă „La mulți ani” lui Smiley și fiului lui Moise Guran. Nu în ultimul rând, la Europa FM – Live pe Plajă a fost spectacol, așa cum se întâmplă încă de la prima ediție a acestui eveniment.

Mai multe de atât, eu nu mai știu să vă zic, așa că las aici și versiunea oficială a poveștii, în cuvinte și imagini:

Aflat la a patra ediție, concertul Europa FM Live pe Plajă reunește cei mai mari artiști ai momentului și cele mai difuzate hituri Europa FM într-o atmosferă care nu poate fi replicată în niciun alt concert din România- pe o plajă imensă. în briza mării -, un spectacol care vorbește valori pe care adesea uităm să le prețuim: familia, prietenia.

Ca în fiecare an, la început de august, Europa FM a reunit cei mai mari artiști ai momentului și cele mai difuzate hituri Europa FM într-o atmosferă care nu poate fi replicată în niciun alt concert din România-peste 100.000 spectatori, pe o plajă imensă, în briza mării -, atmosfera pe care membrii trupei Voltaj și-au dorit să o păstreze într-un videoclip care vorbește despre România frumoasă, cu care ne mândrim.

Călin Goia și colegii lui, împreună cu echipa Europa FM, au mai pregătit două surprize emoționante pentru audiența venită din toate colțurile tarii: hitul lor ”De la capăt” a fost cântat în compania unui tânăr cu deficiențe de vedere, iar la finalul reprezentației lor l-au invitat pe scenă pe Moise Guran, realizator al emisiunii Romania in direct de la Europa FM, care a fost primul sustinator al acestei piese pe drumul ei catre Eurovision. Aflat pe scena, Moise Guran a auzit cei peste 100.000 de spectatori cântându-i ”la mulți ani” fiului său pentru ziua sa aniversară, fiind profund emoționat.

Prezentă la cel mai mare concert al anului, Europa FM Live pe Plajă, Loredana și-a uimit din nou audiența cu un show care a implicat o desfăsurare impresionantă de forțe, mai bine de 40 de oameni aflându-se în stafful artistei. Toate hiturile semnate de Loredana în ultimii ani, de la ”Zig Zagga”, trecând prin ”Risipitor” și până la recentul ”Val după val”, o tobă uriașă, dar și patru costume super sexy – pe care le-a schimbat în direct, pe scenă –   au făcut ca publicul să se afle în urale pe tot parcursul recitalului.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)