Bre Monica, Vlad şi George, hai mai repejor, să nu se răcească berea :D

Cred că nu am mai participat la un concurs de genul ăsta de câţiva ani… Nu mă întrebaţi de ce. Pentru că aş ocoli răspunsul, v-aş dribla întrebarea, v-aş purta pe poteca bătătorită până spre tocire semantică a lui „sunt prea prins, prea ocupat„, v-aş băga-o pe aia PRistică gen „mă gândesc ce zic ceilalţi că io, ditai chinezu, mă bag să le iau premiile„, aş face multe manevre, desigur, dar, în esenţă, nu aş şti ce să răspund. Cel mai probabil că undeva pe drum am uitat pur şi simplu să mă bucur de astfel de chestiuni simple, dar care îţi pot da o doză de energie corespunzătoare. O să meditez asupra chestiunii (nu mult, mă înţelegeţi, căci „sunt prea prins, prea ocupat„).

Până atunci, însă, am a vă informa că m-am înscris în concursul „Deşteptarea în direct acasă la tine” de la Europa FM. Căci – v-o spun direct, ca să nu avem discuţii prin peluză :D – am rânjit masiv fasolea numai la gândul că Petreanu o să ajungă în livingul meu şi o să îi fac în ciudă cu nişte viniluri de colecţie, dar o să o fac #cudrag desigur şi #cabaietii fireste :D Sau că George o să se enerveze din nou când o să o ăi spun la mişto că sunt fan Piţurcă :)) Ca să nu mai vorbim de cum s-ar auzi la mine în casă (la oricine în casă, de altfel) râsul de panteră FM al Monicăi :D

Îmi place foarte tare ideea concursului. Poate şi pentru că e mult mai complicată execuţia decât pare la prima vedere. Dar tocmai de aceea apreciez corespunzător astfel de ieşiri din zona de confort şi forţat anumite limite, să vă trăiasăc năravul :)

Presupun că vă daţi şi voi seama că nu am mari şanse de a câştiga acest concurs. Căci (ştiu, ştiu, nu mai strigaţi atât!) ar zice lumea că e ceva făcătură şi că merge pe prietenie şi alte alea. Doar că miza pentru mine nu este aceasta, câştigul. Ci participarea, distracţia care va urma după publicarea acestei postări, hăhăielile pe care le voi primi şi da pe chestiunea în cauză. De care îmi era dor, zău :)

desteptarea

PS Aş fi ipocrit să spun că m-a luat la pilă, ca să zic aşa, şi faptul că ieri după masă am auzit la Europa FM informaţia despre emisiunea Brandu’ lu’ Chinezu’, căci nimic din ce este omenesc nu îmi este străin, deci nici plăcerea de a-mi auzit numele pe distinsul post de radio :D

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

6 thoughts on “Bre Monica, Vlad şi George, hai mai repejor, să nu se răcească berea :D”

    1. Sa stii ca in cateva cuvinte ai sintetizat foarte bine una din marile intrebari ale vietii mele: cum de mi se intampla mie atatea lucruri frumoase? :) Caci ma intreb deseori.

      Variante de raspuns sunt multe, dar nici una pe deplin satisfacatoare. Ti-as da doar una: pentru ca si eu fac pasi catre anumite lucruri, nu doar astept sa vina ele la mine :)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)