Citește acest decalog al campaniilor cu bloggeri. O resursă de aur despre influencer marketing!

Cât de tare este imnul naționalei de handbal a României!

O să fiu scurt, ca să vă las să îl ascultați: e beton! :)) Bravo, FRH, pentru că sunteți atât de deschiși la minte (bine, măh Boți!)! Apropo, ca să înțelegeți mai bine care-i faza cu căciula, ia citiți interviul de aici.

Ne vedem la Trofeul Carpați, unde abia aștept să văd niște meciuri de mare angajament. Iar, dacă sunteți bloggeri, nu uitați de #ClujBlogmeet.

5 comentarii la “Cât de tare este imnul naționalei de handbal a României!

 1. Bulă Răspunde

  Eu as prefera sa fie tari rezultatele, palmaresul, chestii de-astea care, la o adica, chiar conteaza. Daca nu sunt rezultate, e bun si-un imn.

  • Cristian China-Birta Răspunde

   Cred ca trebe să te iau la un curs rapid despre ce înseamnă rezultatele handbalului românesc… Și, oricum, nu văd de nici o culoare legătura între un imn mișto și ce zici tu. Pe raționamentul ăsta, o echipa a școlii nu ar trebui să aibă imn pentru că nu are rezultate.

 2. andrei Răspunde

  Eu zic ca nu e tare dar nu ma pricep nici la muzica nici la versuri si nici la imnuri. Doar merg la handbal.
  Nici la geografie nu ma pricep dar „În curbura arcului Carpat” cred ca ii exclude pe cei care sunt inafara curburii. Acolo n-o fi voie cu caciula la primarie.
  Ochiometric nu am vazut sa se fi impartit 1000 de caciuli si cred ca era mai util daca FRH ar fi pus la vanzare caciuli, tricouri, steaguri.

 3. zuzu Răspunde

  Ascultam melodia cand eram mic mereu mi-a placut. saracul magnetofon numai el stie cat chin a indurat din cauza acestei melodi

  https://www.youtube.com/watch?v=9HzTEyw1170

  nu stiu cat se potriveste cu hanbal-ul da mie imi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.