Convocare la blogmeet în Cluj-Napoca, pe 21 martie

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Jur că îmi era dor de un blogmeet. Chiar zilele trecute discutam cu niște tovarăși de blogosferă pe tema asta. Ei ziceau, cu un regret masiv în voce, ”măh, nu se mai mai fac blogmeeturile alea cum erau pe vremuri…”. Atunci mi-a picat fisa. Și mi-am dat seama că blogmeeturile nu ”se fac” singure, cineva trebuie să le facă. Și că prea s-au obișnuit mulți să fie doar invitați la astfel de isprăvi (unii să și se uite pe sistemul ”ce să aleg dintre astea trei invitații”), ei să nu mai fie organizatori. Ceea ce nu este rău, per total blogosferă, ca să îi zic așa. Doar că e ciudat să oftezi după vremurile de odinioară, când nici tu nu mai ești cel ce erai cândva :)

Și mai este un aspect: pe vremuri noi, bloggerii, ne găseam motive să ne întlnim, așa că organizam blogmeeturi. Acum alții ne găsesc motive să ne întâlnim și se numesc evenimente. Un astfel de eveniment seamănă cu un blogmeet, în formă, dar în spirit nu prea este. Evident, nu că am ceva împotriva acestor evenimente, că doar și noi, la Kooperativa 2.0, le organizăm din greu :)) Doar că ar fi păcat să ne întâlnim numai la astfel de evenimente și să uităm să organizăm niște blogmeeturi de alea de coracon, la care singurul punct pe agenda de lucru, cum ar veni, să fie doar să ne întâlnim, să povestim și, desigur, să ne hlizim corespunzător :D

Cu aceste gânduri în tărtăcuță, vă invit să ne vedem sâmbătă, 21 martie, ora 14.00, la Casa TIFF, la un blogmeet. Pentru că este un blogmeet, nu un eveniment. Deși, in all fairness, trebuie să spun că, dat fiind faptul că eu ajung la Cluj-Napoca pentru Conferința de Marketing Sportiv și, dacă tot sunt în zonă, rămân și la ”Trofeul Carpați”, le-am spus celor de la Federația Română de Handbal că vreau să mă întâlnesc cu bloggerii și m-au întrebat dacă pot să vină și ei să bea o bere cu noi. Eu le-am zis ”da”, așa că s-ar putea (e mai complicat cu programul lor) să vină Alexandru Dedu, președintele FRH și Lorand ”Boți” Balint, directorul de marketing al FRH și în ”civilie” managing director la Leo Burnett sau ceva :))

Evident că nu vom transforma blogmeetul într-o discuție despre handbal Adică nu mai mult decât într-o discuție despre blogging, despre bere, despre petunii sau despre Elena Udrea :)) Știți voi, discuții de alea libere, care fac blogmeetul ceea ce este. Sau, mă rog, ceea ce era cândva :)

Vă aștept cu mare drag, deci. Și, ca să ne organizăm cum trebuie, v-aș ruga să ziceți mai jos în comentarii sau pe mailul cristi.china at gmail.com care veniți. Vă mulțumesc, ne vedem la fața locului!

chinezu bere

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

19 thoughts on “Convocare la blogmeet în Cluj-Napoca, pe 21 martie”

  1. Pingback: Cum vi se par spoturile radio pentru Trofeul Carpați? - Cristian China Birta

  2. Pingback: Cât de tare este imnul naționalei de handbal a României! - Cristian China Birta

  3. Pingback: Despre meseria de blogger. Așa cum o fac, o simt, o văd eu

  4. Pingback: Revista presei de azi, 13 martie | un fel de jurnal

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)