Convocare la blogmeet în Cluj-Napoca, pe 21 martie

Jur că îmi era dor de un blogmeet. Chiar zilele trecute discutam cu niște tovarăși de blogosferă pe tema asta. Ei ziceau, cu un regret masiv în voce, ”măh, nu se mai mai fac blogmeeturile alea cum erau pe vremuri…”. Atunci mi-a picat fisa. Și mi-am dat seama că blogmeeturile nu ”se fac” singure, cineva trebuie să le facă. Și că prea s-au obișnuit mulți să fie doar invitați la astfel de isprăvi (unii să și se uite pe sistemul ”ce să aleg dintre astea trei invitații”), ei să nu mai fie organizatori. Ceea ce nu este rău, per total blogosferă, ca să îi zic așa. Doar că e ciudat să oftezi după vremurile de odinioară, când nici tu nu mai ești cel ce erai cândva :)

Și mai este un aspect: pe vremuri noi, bloggerii, ne găseam motive să ne întlnim, așa că organizam blogmeeturi. Acum alții ne găsesc motive să ne întâlnim și se numesc evenimente. Un astfel de eveniment seamănă cu un blogmeet, în formă, dar în spirit nu prea este. Evident, nu că am ceva împotriva acestor evenimente, că doar și noi, la Kooperativa 2.0, le organizăm din greu :)) Doar că ar fi păcat să ne întâlnim numai la astfel de evenimente și să uităm să organizăm niște blogmeeturi de alea de coracon, la care singurul punct pe agenda de lucru, cum ar veni, să fie doar să ne întâlnim, să povestim și, desigur, să ne hlizim corespunzător :D

Cu aceste gânduri în tărtăcuță, vă invit să ne vedem sâmbătă, 21 martie, ora 14.00, la Casa TIFF, la un blogmeet. Pentru că este un blogmeet, nu un eveniment. Deși, in all fairness, trebuie să spun că, dat fiind faptul că eu ajung la Cluj-Napoca pentru Conferința de Marketing Sportiv și, dacă tot sunt în zonă, rămân și la ”Trofeul Carpați”, le-am spus celor de la Federația Română de Handbal că vreau să mă întâlnesc cu bloggerii și m-au întrebat dacă pot să vină și ei să bea o bere cu noi. Eu le-am zis ”da”, așa că s-ar putea (e mai complicat cu programul lor) să vină Alexandru Dedu, președintele FRH și Lorand ”Boți” Balint, directorul de marketing al FRH și în ”civilie” managing director la Leo Burnett sau ceva :))

Evident că nu vom transforma blogmeetul într-o discuție despre handbal Adică nu mai mult decât într-o discuție despre blogging, despre bere, despre petunii sau despre Elena Udrea :)) Știți voi, discuții de alea libere, care fac blogmeetul ceea ce este. Sau, mă rog, ceea ce era cândva :)

Vă aștept cu mare drag, deci. Și, ca să ne organizăm cum trebuie, v-aș ruga să ziceți mai jos în comentarii sau pe mailul cristi.china at gmail.com care veniți. Vă mulțumesc, ne vedem la fața locului!

chinezu bere

19 comentarii la “Convocare la blogmeet în Cluj-Napoca, pe 21 martie

 1. zoltybogata Răspunde

  Pe mine nu mai e nevoie să mă întrebi, io aș merge cu drag, doar să găsesc transport :D .Ar fi super să ne întâlnim toți Bloggerii acolo. Multă sănătate

 2. Ioana Răspunde

  Spun ”prezent” și eu :)

 3. petru Răspunde

  Eu vin. Gata!

 4. Calin Răspunde

  Confirm si eu. Sper sa ne vedem, cel putin pentru o ora.

 5. Valentin Vesa Răspunde

  Vin

 6. Teo Răspunde

  Vin, vin :)

 7. Ana Q. Răspunde

  Covoaca si pe noi, astia rataciti prin Bucuresti

 8. Mădălina Sîrghie Răspunde

  O să vin și eu

 9. Flavia Răspunde

  Pai vin si eu :D

 10. Calin Răspunde

  Cred ca ajung si eu, pune-ma pe lista

 11. Robert Răspunde

  Count me in

 12. Loredana Răspunde

  Sper ca nu e prea târziu să vin și eu!

 13. Marius Oliviu Răspunde

  Vine și Groparu? Fără Usturoi, sper :) C-atunci vin și eu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: