Caut ajutor de blog pentru Conferința de Marketing Sportiv din Cluj-Napoca

Later edit: într-un moment de slăbiciune interstelară, am bătut palma cu stimabila Oana. Deci ea va fi ajutorul de blog pe perioada Conferinței cu pricina… Doamne, dă-mi putere… =))

————————–

Stimabililor, chestiunea este simplă: cum am onoarea să fiu speaker la Conferința de Marketing Sportiv din cadrul ”Trofeului Carpați” din Cluj-Napoca, am nevoie de o tovarășă sau un tovarăș care să facă live blogging de la această conferință pe blogul meu. Dap, pe blogul meu. Căci, desigur, eu o să fiu în imposibilitatea de a face acest lucru, având în vedere că sunt speaker. Sau, mă rog, aș putea să o fac, dar cum aș arăta singurul tastând pe laptop dintre toți cei invitați să propovăduiască acolo? :))

Evident că ajutorul meu de blog, ca să îi zic așa, va avea acces gratuit la conferință și va primi din partea mea o cerere de prietenie pe facebook sau ceva :)) Altfel spus, în afară de faptul că o să se poată lăuda că a scris direct pe blogul meu (chestie pe care o pot spun doar vreo 4 oameni ever, cred…), alt premiu nu prea există la faza asta. Ah, dacă mai pui că o să fie numai lume bună la Conferință (me included :D), parcă se rotunjește, totuși, oferta :)) Bine, ok, treacă de la mine, dau niște beri din partea mea și, dacă tot suntem la bere, dau și o pizza :D

Ce trebuie să faceți pentru a deveni ajutorul meu de blog la Conferința de Marketing Sportiv din cadrul ”Trofeului Carpați”?

1. Să aveți un blog și să puteți fi prezenți live pe 20 martie la Cluj-Napoca.

2. Să scrieți pe blog un text în care să anunțați Conferința de Marketing Sportiv și ”Trofeul Carpați” într-un stil care să se potrivească feng shuiului cristianchinabirta.ro.

3. Să îmi dați un mail pe cristi.china at gmail.com sau să mă anunțați mai jos în comentarii (merge și trackback) că ați scris.

Eu o să anunț cine va ji ajutorul meu de blog pe 16 martie, deci până pe 15 martie, ora 23.59, aștept textele voastre. Succes, dreaqu de simpatici :D

Afis bun Conferinta Marketing Sportiv Trofeul Carpati Cluj

12 comentarii la “Caut ajutor de blog pentru Conferința de Marketing Sportiv din Cluj-Napoca

 1. Bula Răspunde

  Bafta multa! Din pacate, la locul potrivit nu-mi permit să fiu la timpul potrivit. Poate cu altă ocazie!

  • Cristian China-Birta Răspunde

   Lucky me! Îți dai seama cum ar si fi sunat materialul scris de tine la mine? Ceva gen Bula lui Chinezu, ceea ce ar fi fost too much… =))

 2. zoltybogata Răspunde

  Cu scrisul nu prea le am :D și nu aș vrea să pierzi cititorii din cauza mea, dar la bere și pizza parcă maș băga :D și știu un loc în Cluj, unde se face o pizza super bună, merită să încerci și tu. Multă sănătate

 3. Cum sa ajuti un chinez | Spi-oana
 4. simona criste Răspunde

  hm..eu scriu de obicei despre carti, dar din ce m-am uitat peste programul conferintei pare interesant…si I’m free vinerea aia…hai ca incerc:)

 5. Camelia Răspunde

  Ai tot promis ca incerci o quattro formaggi la noi…poate cu ocazia asta :). Chiar, blog de pizza se pune?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: