Caut ajutor de blog pentru Conferința de Marketing Sportiv din Cluj-Napoca

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Later edit: într-un moment de slăbiciune interstelară, am bătut palma cu stimabila Oana. Deci ea va fi ajutorul de blog pe perioada Conferinței cu pricina… Doamne, dă-mi putere… =))

————————–

Stimabililor, chestiunea este simplă: cum am onoarea să fiu speaker la Conferința de Marketing Sportiv din cadrul ”Trofeului Carpați” din Cluj-Napoca, am nevoie de o tovarășă sau un tovarăș care să facă live blogging de la această conferință pe blogul meu. Dap, pe blogul meu. Căci, desigur, eu o să fiu în imposibilitatea de a face acest lucru, având în vedere că sunt speaker. Sau, mă rog, aș putea să o fac, dar cum aș arăta singurul tastând pe laptop dintre toți cei invitați să propovăduiască acolo? :))

Evident că ajutorul meu de blog, ca să îi zic așa, va avea acces gratuit la conferință și va primi din partea mea o cerere de prietenie pe facebook sau ceva :)) Altfel spus, în afară de faptul că o să se poată lăuda că a scris direct pe blogul meu (chestie pe care o pot spun doar vreo 4 oameni ever, cred…), alt premiu nu prea există la faza asta. Ah, dacă mai pui că o să fie numai lume bună la Conferință (me included :D), parcă se rotunjește, totuși, oferta :)) Bine, ok, treacă de la mine, dau niște beri din partea mea și, dacă tot suntem la bere, dau și o pizza :D

Ce trebuie să faceți pentru a deveni ajutorul meu de blog la Conferința de Marketing Sportiv din cadrul ”Trofeului Carpați”?

1. Să aveți un blog și să puteți fi prezenți live pe 20 martie la Cluj-Napoca.

2. Să scrieți pe blog un text în care să anunțați Conferința de Marketing Sportiv și ”Trofeul Carpați” într-un stil care să se potrivească feng shuiului cristianchinabirta.ro.

3. Să îmi dați un mail pe cristi.china at gmail.com sau să mă anunțați mai jos în comentarii (merge și trackback) că ați scris.

Eu o să anunț cine va ji ajutorul meu de blog pe 16 martie, deci până pe 15 martie, ora 23.59, aștept textele voastre. Succes, dreaqu de simpatici :D

Afis bun Conferinta Marketing Sportiv Trofeul Carpati Cluj

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

12 thoughts on “Caut ajutor de blog pentru Conferința de Marketing Sportiv din Cluj-Napoca”

  1. Cu scrisul nu prea le am :D și nu aș vrea să pierzi cititorii din cauza mea, dar la bere și pizza parcă maș băga :D și știu un loc în Cluj, unde se face o pizza super bună, merită să încerci și tu. Multă sănătate

  2. Pingback: Cum sa ajuti un chinez | Spi-oana

  3. Pingback: Se caută blogger pentru Conferința de Marketing Sportiv din Cluj | Andrei Albu

  4. Pingback: Convocare la blogmeet în Cluj-Napoca, pe 21 martie - Cristian China Birta

  5. Pingback: Cum vi se par spoturile radio pentru Trofeul Carpați? - Cristian China Birta

  6. Pingback: Live blogging de la Conferința de Marketing Sportiv de la Cluj-Napoca - Cristian China Birta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)