Cum vi se par spoturile radio pentru Trofeul Carpați?

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Spre încântarea mea absolută, o să fiu prezent în weekend la Trofeul Carpați, în Cluj-Napoca, unde voi avea plăcerea să văd naționala României de handbal feminin cum joacă alături (nu prea merge ”împotriva” în acest context :D) de Brazilia, Suedia și Germania. Abia aștept să le văd pe fete la treabă! Și sunt curios de foioioi să văd live cum arată noua sala minune. Am auzit numai lucruri bune despre ea, am văzut poze, am văzut filmulețe, dar altceva este să stai acolo, să simți, să auzi, să miroți sportul, cum ar veni :D

Dacă tot sunt în zonă, am convocat #ClujBlogmeet, căci era păcat să nu combinăm utilul cu plăcutul. De blogmeet zic plăcut, utilă este Conferința de Marketing Sportiv, unde voi fi guițător, pardon speaker :D O să fie un weekend parfum, deci!

Legat de Trofeul Carpați (apropo, vă puteți cumpăra bilete online sau chiar de la poarta sălii, cum ar veni), vă recomand masiv să fiți alături de noi. Pentru că totul va fi fain: meciurile, atmosfera, momentele surpriză pregătite de Federația Română de Handbal (gata, nu zic mai mult :D).

Mie îmi plac spoturile astea. Vouă cum vi se par?

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)