Cam frumoase poze am făcut la concertul Vunk în Oraşul Minunilor

Încep prin a spune că băieţii de la Vunk cu câştigat pariul cu mine: mi-au arătat că, în ciuda scepticismului meu (constructiv, da?), au reuşit cu Oraşul Minunilor să facă un show mai bun decât cel de anul trecut. Doar că, vedeţi voi, stimabililor, provocarea rămâne: ce o să faceţi la anul? Aşa că pariul merge înainte :D

Despre cum a fost la concert, au scris alţii, mult mai „trubaduri” într-ale scrisului decât aş putea fi eu. Drept pentru care mă rezum la a vă oferi fotografiile de mai jos, realizate cu un iPhone 6, pe care, fireşte, îl mai puteţi câştiga până pe 9 octombrie. Ca bonus, un timelapse realizat aşa, de probă, cu telefonul cu pricina.

4 comentarii la “Cam frumoase poze am făcut la concertul Vunk în Oraşul Minunilor

 1. Gabryell Răspunde

  Da. Daca tinem cont de conditiile in care au fost facute fotografiile. Totusi.. este un smartdestept, nu ??? Am vazut la cineva cateva fotografii facute afara, la lumina. Super. O imbinare perfecta a luminii si culorilor. Chiar l-am intrebat ce aparat foto a folosit. Iti dai seama cum m-am simtit cand mi-a spus ca era cu iPhone…!!!

  • Cristian China-Birta Răspunde

   Corect, iPhone 6 a facut totul, eu doar il tineam in mana :)) Foarte buna camera are, foarte buna!

 2. Dragoș Asaftei Răspunde

  http://i1.wp.com/cristianchinabirta.ro/wp-content/uploads/2014/10/IMG_5889.jpg

  Asta-mi place cel mai mult dintre toate! Îi o poză bună de fotojurnalism. Are tot ce-i trebuie și e plină de viață! Felicitări! :-)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: