Aşa, ca idee: berea nu este o ameninţare pentru siluetă

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Că sunt un avocat acerb al acestei licori splendide îndeobşte cunoscută sub numele de bere, nu mai are rost să vă spun, ştiţi deja. Nu degeaba în Kooperativa 2.0 avem şi prea-frumosul blogdebere.ro :D Ce îmi place foarte tare la parea cu berea şi cu propovăduitul calităţilor sale este că mereu şi mereu dăm de studii care ne arată că miturile alea naşpa despre bere sunt doar… mituri. Şi îmi place de fiecare dată să dau informaţi asta mai departe.

În “lupta” pe care o duc, am un “cavaler” de mare angajament în Centrul de Studii despre Bere Sănătate şi Nutriţie, partenerul secţiunii “Berea este sănătoasă“, de altfel. De la care am primit şi comunicatul de mai jos.

Aş mai zice ceva: berea cea mai bună este cea consumată responsabil. Adică berea pe care o bem, nu cu care ne adăpăm, dacă înţelegeţi ce vreau să zic :D Pentru că – aşa ca o paralelă – dacă bei 2 litri de lapte nu prea îţi cade bine. Aşa că de ce să acuzăm berea că ne face rău, când noi suntem cei care ne facem rău, de fapt? :)

bere

chinezu bere

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Aşa, ca idee: berea nu este o ameninţare pentru siluetă”

  1. Pingback: REVISTA BLOGURILOR: ACR face campanie cu sâni | Gandul

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)