Astăzi începe TIFF 2014. Tot astăzi încep şi io bombardamentul :D

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Dap, bombardamentul. Despre TIFF 2014, fireşte. Căci anul acest am bucuria (ehe, dacă aţi şti câtă bucurie îmi prilejuieşte această calitate…) să ajung câteva zile în Cluj-Napoca, în calitate de blogger acreditat la acest prea-frumos eveniment. Am mai avut prilejul să fiu în urbea transilvană la alte ediţii ale Festivalului şi pot să vă spun că ce face această ispravă pentru oraş este echivalent – îmi permiteţi, ca de la peluză – cu un chef pe care îl dai pentru şi cu prieteni dragi, pe care te bucuri să îi revezi şi cu care te apuci de povestit vrute şi nevrute, aşa cum faci îndeobşte cu prietenii.

[Tweet „Clujul în perioada TIFF respiră altfel, arată altfel, te loveşte altfel. Şi e bine, e bine rău :)”]

Eu o să ajung abia luni în zonă. Aşa că, până atunci, vă dau informaţiile pe care le primesc de la organizatori (Flavia, ţucu-ţi sufletul tău :D) şi pe care le mai văd pe întinderile internautice de speţă bloggerească. Şi o să vă dau la greu. Pentru că este incredibil cât de multe lucruri se pot întâmpla când are loc acest Festival. Şi nu mă refer doar la cele 217 filme din 55 de ţări care se pot vedea în Festival. Şi nici măcar la grămada faină de concerte, expoziții, masterclass-uri, dezbateri și petreceri. Ci la oportunitatea de a interacţiona cu măcar câţiva din cei peste 700 de invitaţi în Festival şi, mai ales, la a te lăsa cuprins de spiritul acestei isprăvi, care înseamnă, după cum spuneam, mult mai mult decât toate cele spuse mai sus.

Trebuie să ajungeţi acolo ca să înţelegeţi ce vreau să zic io acilea, căci altfel ar fi de parcă eu v-aş spune cum este să înoţi, dar voi nici nu ştiţi ce înseamnă să te arunci în bazin :))

Programul Festivalului este de găsit aici. Iar tot ce trebuie să ştiţi despre cum puteţi cumpăra bilete, găsiţi aici. În plus, vă recomand să intraţi pe cât mai multe secţiuni din siteul oficial, căci este teribil de multă informaţie acolo, motiv pentru care îi salut cu multă prietenie pe cei care se ocupă, din toate punctele de vedere de acest site, căci cei care ştim ce înseamnă asta chiar reuşim să apreciem corespunzător un astfel de efort editorial şi nu numai :)

Ne vedem la TIFF!

Piata Unirii Open Air_TIFF_Aldea_Gabriel

 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)