Recomandare teatru: Prestăm servicii artistice, regia Chris Simion

Imaginaţi-vă că sunteţi în sala de spectacol. Vă uitaţi la ceas: mai sunt vreo două minute până să înceapă piesa de teatru pentru care aţi cumpărat bilet. Brusc, apare cineva pe scenă şi începe să vă certe. După care apar şi alţii, care încep să se certe între ei şi, din când în când, să vă mai ia şi pe voi, cei din lasa la 11 m.

Cam aşa ceva se întâmplăm în „Prestăm servicii artistice„, în regia lui Chris Simion. O piesă pe care am văzut-o zilele trecute şi la care am râs copios. Pentru că este o piesă la care se râde mult. Sigur, şi la alte piese se râde, dar cumva din  afara scenei, adică nu faci parte integrantă din spectacol. În „Prestăm servicii artistice”, publicul este şi actor. Ba chiar unii dintre spectatori ajung şi pe scenă şi încearcă să ţină replicile actorilor, de unde un comic de situaţie natural :))

Nu vă spun mai multe. Căci aceasta nu este o cronică. Ce rost are să vă stric plăcerea de a merge să vedeţi piesa live? Căci eu mă adresez celor care chiar vor să vadă piesa. Iar cei care nu vor să o vadă nu cred că sunt foarte interesaţi de cronica unei piese la care oricum nu o să ajungă :D Vă spun doar că vă recomand să mergeţi să vedeţi piesa. Ţine cam o oră, ceea ce începe să îmi placă din ce în ce mai mult la o piesă de teatru…

Următorul spectacol „Prestăm servicii artistice” va avea loc pe 27 mai, ora 21.30, la Godot, în cadrul Festivalului de Comedie, în care piesa tocmai ce a fost selecţionată.

Distributia: Valentin Teodosiu, Manuela Harabor, Dan Radulescu, Corina Moise, Diana Dumitrescu.
Text si regie: Chris Simion.

prestam servicii artistice

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)