Cine vrea să fie blogger acreditat la Festivalul Internaţional de Teatru FITS 2014? (OK)

Am avut plăcerea să fiu prezent la Festivalul Internaţional de Teatru Sibiu FITS de câteva ori. A fost, de fiecare dată, de parcă m-aş fi conectat la un generator universal de bucurie şi de frumos. Căci, dacă ar fi să îmi puneţi pistolul la tâmplă şi să mă obligaţi să zic fix în două cuvinte cam care-i faza cu FITS, asta aş spune: bucurie şi frumos. Puteţi da un search aici pe blog ca să vedeţi cu ce impresii am rămas de fiecare dată.

Bucurie, pentru că avem în România o ispravă la care toate celelalte festivaluri internaţionale de gen se uită cu mare respect (şi, unele, cu invidie). Pentru că FITS este din toate punctele de vedere în top 3 festivaluri mondiale de teatru, din orice perspectivă priveşti lucrurile. Vorbim, deci, de bucuria pe care o simt ca român, că avem o astfel de ispravă cu care să ne mândrim. Vorbesc de bucuria pe care o simt ca spectator-amator, atunci când mă plezneşte teatrul în formele atât de variate pe care le vedem în cadrul FITS. Vorbesc de bucuria de turist cultural (permiteţi-mi acest termen), care se află în mijlocul unui eveniment care are extensii extra-teatrale, ca să zic aşa, splendide.

Frumos, pentru că FITS este una din acele ocazii pe care le am să văd frumosul la lucru. Şi să mă încarc de fiecare dată de acea energie necesară pentru a umple acel pahar imaginar, pahar la care mie îmi place mereu şi mereu jumătatea plină. Vorbesc despre frumos, deci, pentru că este splendid să vezi în câte moduri frumosul poate fi exprimat şi în câte moduri lumea reacţionează la frumosul din faţa lor. Vorbesc despre frumos pentru că despre urât nu ai cum să vorbeşti când vine vorba despre FITS. Vorbesc despre frumos pentru că şi FITS începe cu aceeaşi literă cu care începe „Frumos” :)

O să ajung şi anul acesta în Sibiu. O să stau doar trei zile. Mai mult mi-e imposibil, din păcate. Dar o să mă bucur de fiecare secundă pe care o să o petrec acolo!

Apropo de bucurie şi frumos, apoi fix asta vrem să oferim unui blogger :) Căci organizatorii FITS ne-au făcut onoarea să ne crediteze, pentru al doilea an consecutiv, cu sarcina de a găsi un blogger care să fie acreditat pe toată durata Festivalului.

Succes!

banner-campanie-fits

 

Notă: Această postare endorseză o campanie Kooperativa 2.0, de aceea este marcată cu (OK), conform politicii advertoriale de pe acest blog.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Cine vrea să fie blogger acreditat la Festivalul Internaţional de Teatru FITS 2014? (OK)”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.