Cer insistent CNA reglementarea mesajelor din desenele pe asfalt!

Aşa nu se mai poate, tovarăşi! Până când să suportăm lipsa de reglementare în domeniul desenelor pe asflat? Până când să fim supuşi la aceste mesaje deşănţate, subversive, în contra ideologiei şi deviaţioniste de la linia partidului? Până când să lăsăm pe oricine oriunde oricum să deseneze pe asfalt ce vrea? Trebuie luate măsuri şi trebuie luate acum!

Aşa că cer insistent ca Parlamentul, Guvernul, CSAT şi Asociaţia de Proprietari de Iepuri Sperioşi din Finteuşu Mare să se pună la masa discuţiilor şi să reglementeze clar şi, mai ales, foarte dur acest domeniu. Toată această întreprindere să fie coordonată de CNA, desigur. Căci ce altă instituţie din scumpa noastră patrie poate să lovească mai dur decât CNA atunci când vine vorba despre a discuta despre nimic, făcând nimic şi fiind plătiţi degeaba din banii noştri? Doar CNA poate să îşi asume această misiune istorică de a da legi drastice împotrive mizeriei numite libertatea de exprimare cu creta în mână şiroind pe asfalt.

Şi, dacă tot o dau cu asflatul de gardul constituţional, ia să se apuce să reglementeze şi internetul. Păi cum dracu să laşi pe toată lumea să zică orice şi pe internetul ăsta (o invenţie a CIA, de altfel, cum bine a subliniat tovarăşul Putin, adevăratul preşedinte de onoare al CNA)? Trebui reguli dure şi aici. Şi clare. Foarte clare. Gen cine ce să scrie, unde, când şi cu – aici sunt de neclintit! – aprobarea prealabilă a Direcţiei pentru Împlântarea Profundă a Inconturnabilului 2.0 în Imaginarul Pulimii Mioritice (o să coste cam 145,87 milioane euro pe an această Direcţie nouă din CNA, dar merită, tovarăşi, merită!), care va analiza cu deosebit simţ de răspundere cine ce vrea să scrie pe internetul ăsta şi va da aprobare recte pe cale de consecinţă.

Şi ia mai terminaţi cu ideea că oricum există legi care pot fi invocate atunci când nemernicii de pe internet şi cei cu desenele pe asfalt o iau pe arătură şi aduc acuzaţii nefondate sau jignesc mârlăneşte! Şi mai terminaţi cu faza că avemo decizie a Curţii Europene care spune că un posesor al unui site sau al unui blog este solidar cu cea/cel care comentează acolo! Şi mai terminaţi cu faza că sunt deja nişte bloggeri şi nişte posesori de siteuri care au pierdut pe toate căile în instanţă şi acum plătesc pe baza legilor existente că au dat-o de gard pe internet într-un fel sau altul!

Terminaţi cu toate acestea! Pentru că pe noi, cei care vrem să reglementăm întru interzicere tot ce nu înţelegem şi tot ce ne deranjează, nu ne interesează asta, nu ne interesează că există deja legi care pot fi aplicate (şi chiar sunt). Pe noi ne interesează să interzicem. Să dăm în cap. Să ucidem. Să distrugem. Să controlăm. Da, tovarăşi, asta ne interesează! Căci doar aşa se poate construi socialismul, de care nu numai că nu ne-am despărţit, dar pe care îl vrem înapoi şi chiar mai mult decât a fost.

Să se reglementeze deci. Şi să se facă închisori speciale pentru cei de pe internet care nu respectă ce visează CNA că ar trebui să se întâmple. Închisori de maximă siguranţă, conduse, prin rotaţie, de membrii CNA. Căci acolo e rolul lor, la închisoare, să ne facă mândri.

PS Mare noroc avem că CNA a reuşit să termine programul de însănătoşire a televiziunilor din România (un succes epocal, inventarea roţii este fix paula pe lângă reuşita CNAistică) şi acum are vreme să se apuce şi de rezolvarea internetului. Sunt aşa de emoţionat încât mă duc să lăcrimez un pic. La WC. Prin şliţ.

IMG_3833

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

7 thoughts on “Cer insistent CNA reglementarea mesajelor din desenele pe asfalt!”

  1. N-am avut rabdare sa citesc chiar tot articolul, sa zicem ca l-am triat. Cred ca o sa bagi CNA-ul in ceata :)) Intai trebuie sa ii inveti ce e aia reglementare, apoi moralitate, bun simt, chestii din astea.

  2. „Trebie, tovarăși, să luptăm prin orice mijloace împotriva celor care denigrează statul nostru de drept comun, să le băgăm pumnul în gură, să îi trimitem la canal. Doar astfel vom contribui realizarea mărețelor idealuri ale socialismului multilateral dezvoltat cu față umană/capitalistă și doar astfel vom putea fi liniștiți că acești denigratori, falsificatori, manipulatori, trădători (moment în care vorbitoarea face spume la gură)nu vor putea submina viitorul nostru luminos.” (citat dintr-un discurs imaginar al numitei Narcisa într-o ședință de Ce Ne Au)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.