Dacă "ţiganul borât" al lui Mircea Badea costă 100 de milioane, cât costă "pizda mă-sii" de pe TVR Cultural?

Hai că mi-am adus aminte. Apropo de ce scriam mai jos despre amenda lui Mircea Badea.

Ieri seara, pe la 10 şi ceva, dau din întâmplare pe TVR Cultural. Şi acolo ceva piesă de teatru. Şi aud izvorând din televizor celebra maximă populară, dar culturală până la prăsele, “pizda mă-sii”…

0 comentarii la “Dacă "ţiganul borât" al lui Mircea Badea costă 100 de milioane, cât costă "pizda mă-sii" de pe TVR Cultural?

 1. Vania Reply

  Pe bune? Futu-i!…

 2. underhill Reply

  nu vad ce legatura gasesti intre una si cealalta. intr-un caz, potrivit CNA (citat de paginademedia) e vorba despre instigare la violenta. probabil si de discriminare. in celalalt, e vorba despre limbaj licentios, care se potriveste in unele momente, ba chiar e necesar. mai ales ca vorbesti despre o piesa de teatru.

 3. Nea Costache Reply

  Ce sa ne mai mire? Daca orice film american care se respecta este searbad daca nu contine macar un “fuck you” sau “fuck”, de ce n-ar fi si in filmele si teatrele romanesti cate una neaosa romaneasca, asa, ca la stana! E in trend si…se poarta! O zi buna!

 4. Aurel Reply

  “Tiganul borat” e o expresie populara exact ca “pizda ma-sii”. Eu zic ca valoreaza cam tot atat. Ce conteaza contextul ?

 5. Concediaza-ti seful! Reply

  profit de ocazie sa spun si eu in lumea larga faptul ca Mircea Badea mi-a cenzurat un comentariu pe blogul lui, un comentariu care suna cam asa:

  `Mircea, tu ai putea spune linistit: “traiesc in Mircea Badea si asta imi ocupa tot timpul”`

  :)

 6. Socks Reply

  Pai asta nu tot cultura se numeste…?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.