De ce vă recomand repetiţia deschisă pentru public la „Mecanica inimii”

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

În urmă cu trei ani, tovarăşa Bazavan mă lua de mânuţă şi mă ducea să văd un şnur. Am crezut că face mişto de mine sau ceva. Cum adică „şnur”? Doar nu vrea să mă ducă la shopping, doamne iartă-mă… :)) Ocazie cu care am învăţat (cam târziu, e drept, dar aşa sunt ăştia ca mine mai de la peluză…) că „şnur” în teatru înseamnă repetiţia finală. Sau, mă rog, asta a înţeles eu, feel free să îmi bateţi obrazul dacă nu am dreptate.

A fost printre cele mai frumoase piese de teatru pe care le-am văzut. Doar că mult mai mult de atât. Căci m-am făcut mic de tot în scaun (performanţă ireproşabilă, având în vedere că aveam 1,83 şi vreo 95 kile) şi m-am uitat la maestrul Andrei Şerban cum dădea indicaţii regizorale celor de pe scenă. Şi cum anumite pasaje erau jucate din nou. Şi din nou. De fiecare dată îmbogăţite. De fiecare dată aceleaşi. Dar de fiecare dată diferite. O experienţă unică, aveţi cuvântul meu.

De aceea vă recomand cu maximă căldură să profitaţi de oportunitatea de a merge să vedeţi două astfel de şnururi. Căci pe 11 şi şi pe 12 aprilie puteţi merge să vedeţi „Mecanica inimii” (o carte splendidă, a fost în topul meu anul trecut!), în regia tovarăşei Chris Simion (v-am spus cum a fost la „Şapte blesteme”) şi cu o distribuţie de excepţie.

O să vedeţi piesa de teatru altfel decât o vedeţi de obicei. Vă garantez asta :) Aveţi grijă: locurile sunt limitate. Detalii la casa de bilete a Teatrului Bulandra.

mecanica inimii

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)