Cum vi se pare să lansezi o carte în 40 de oraşe în 40 de zile?

Later edit: Aveți mai jos și calendarul turneului, mergeți să o salutați pe Chris din partea mea! :D

turneu chris simion

Dap, aţi citit bine: cartea „40 de zile” de Chris Simion (Editura TREI) exact aşa o să fie lansată: în 40 de oraşe în 40 de zile. Cumva, plecând de la titlul cărţi, acuma, când ştim că autoarea va face turneul ăsta prin ţară, ni se pare firesc să se întâmple asta, nu? Adică pe sistemul Captain Obvious.

Numai că, vedeţi voi, una este să te gândeşti la o asemenea grozăvenie (pardon my French) şi alta este să te apuci cu adevărat de ea. Căci a merge în 40 de oraşe într-un interval atât de scurt, de doar 40 de zile, înseamnă o pregătire logistică bună, o relaţie bună cu editura, cu librăriile, cu locurile unde are loc evenimentul de lansare, transport, cazare, e complicăciune. Ca să nu mai vorbim de partea psihică. Dap, psihică. Cei care nu aţi trecut niciodată prin experienţa unei astfel de deplasări la ritm de foc chiar nu ştiţi ce presupune asta. Primele zile e ok, dar după aia (am păţit-o, adică nu voresc din cărţi), când te sună cineva şi te întreabă „unde eşti?„, trebuie să te uiţi în jur să găseşti un punct de reper ca să poţi să îi răspunzi :))

Una peste alta, mie mi se pare o ideea excelentă de lansare şi de, implicit, promovare a cărţii, pe care o salut cu oareşce respect profesional pentru că se pune în aplicare :D

Despre carte nu am ce să vă spun pentru că încă nu am citit-o. Pe autoare, însă, o ştiu cât de cât (a se citi ne-am băut câteva beri împreună) şi pot să vă spun că face parte din categoria oamenilor loviţi la modul corespunzător cu pucul :))

No bun, aveţi mai jos lista oraşelor în care o să ajung Chris. Cu menţiunea că startul se dă pe 1 martie, ora 15.00, la Cărtureşti Verona.

Focşani, Bacău, Piatra Neamţ, Iaşi, Suceava, Baia Mare, Oradea, Arad, Timişoara, Deva, Reşiţa, Turnu Severin, Ploieşti, Constanţa, Braşov, Tg. Mureş, Turda, Cluj-Napoca, Alba-Iulia, Sibiu, Rm. Vâlcea, Brăila, Galaţi, Tulcea, Călăraşi, Piteşti, Mangalia, Giurgiu, Făgăraş, Buşteni, Craiova, Alexandria, Buzău, Slobozia, Câmpina, Predeal, Sinaia, Târgovişte.

coperta 40 de zile

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

12 thoughts on “Cum vi se pare să lansezi o carte în 40 de oraşe în 40 de zile?”

  1. Bună ziua! Cu siguranţă se anunţă o lectură extrem de interesantă. Abia aştept lansarea de la Constanţa! În ce zi veţi ajunge la mare şi care este locul ales pentru lansare? Vă mulţumesc, aştept cu interes răspunsul şi, bineînţeles, evenimentul!

  2. Pfff, am scapat, prin orasul meu nu trece ! N-ai pierdut nimic daca n-ai citit-o pe gagica : telenovele de Kanal D scrise prost. Pe bune, sunt prof de litere, stiu ce vorbesc. Marketing la greu, literatura deloc.

  3. Prima oara cand am citit titlul m-am gandit automat la postul de paste. Dar postul tine 48 de zile, si vad ca nici lansarea turului nu coincide cu inceperea postului.
    E un concept interesant, dar, cum ai zis si tu: sunt multe lucruri care trebuie sa mearga intr-un anumit fel pentru a inregistra reusita.
    Ii urez succes!

  4. Articolul dumneavoastra mi-a facut ziua mult mai buna. Asteptam de mult o asemenea oportunitate. Stiti cumva o data relativa in care va avea loc lansarea din Alba Iulia?

  5. Pingback: 40 de zile de Chris Simion |

  6. Pingback: Lansare de carte – 40 de zile de Chris SimionBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.