Cadouri primite de bloggeri – 11

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Am vorbit pe larg despre cum cred eu că ajută aceste cadouri primite de bloggeri, aşa că nu reiau chestiunea. Dar vă dau exemple clare, aşa cum am făcut şi cum o să fac de acum înainte, adică vă raportez cam ce mai primesc eu pe „adresa redacţiei” :)

În cadrul campaniei „Stand up for great sex”, am primit de la Durex un clopoţel şi un set de făcut dragoste la modul protejat, cum ar veni :)) Salut ideea campaniei, care insistă asupra importanţei sexului protejat, căci oricât s-ar face vorbire despre asta, tot mai trebuie spus, mereu şi mereu…

photo (2)

photo (1)

Editura ALL mi-a trimis un set de cărţi. Pe care, fireşte, le voi citi cu mare drag, căci se pupă cu feng shuiul meu de degrabă lecturatoriu :)

All

Sunt mare, mare amator de lapte de capră şi de produsele minunate realizate din acest ingredient. Nu ştiu dacă cei de la La Colline ştiau asta (mă rog, sau Simona de la WOPA :D), dar m-au nimerit…

poză (Medium)

De la Chelgate, am primit revista de mai jos, cu un mesaj tare simpatic, semnat Mirela Meiţă, general manager, pe care – cică – l-ar fi spus dacă ar fi organizat conferinţă de presă la aniversare a 8 ani de activitate în România: „Ne sărbătorim succesul acumulat pe parcursul celor 8 ani datorită colegilor şi colaboratorilor extraordinari pe care i-am avut. Mulţumim, Cristian China-Birta oentru că ne-ai fost alături!„. La mulţi ani, stimabililor! Şi încă vreo 80 de ani de activitate în România vă doresc :D

photo

Kitul de presă pentru promovarea noului serial HISTORY® „Dinastia raţelor” a venit şi cu căciula cu barbă din imaginea de mai jos, despre care v-am povestit şi acilea. Felicitări Golin Harris pentru idee :)

photo (1)

O foarte simpatică tragere de mână legată de „Războiul Stelelor – rebelii” (prima producţie originală de divertisment realizată de Lucasfilm ca parte din compania Walt Disney”), venită sub forma unor carduri simpatice (ediţie de colecţie 2500 :D), cu mesaje scrise într-o limbă a viitorului sau ceva, fireşte :))

photo (2)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Cadouri primite de bloggeri – 11”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)