Exemple de cadouri primite de bloggeri – part 5

Am primit două bilete la Steaua – FC Basel din partea Heineken. Dar cum o răceală m-a răpus în doi timpi şi trei mişcări, nu am reuşit să ajung să văd cum ai mei egalează pe final de meci, deci am fost oarecum trist. Dar am fost şi bucuros, pentru că cele două bilete au mers la nişte oameni care chiar s-au bucurat de ele: la socru meu (#dacaintelegicevreausazic :D) şi la un amic stelist până în vârful pedalei de acceleraţie :D

Să îmi fac tatuaj cu chinezu ăsta să nu îmi fac? Grea decizie au pus pe umerii mei cei de la J&B… Până decid ce şi cum o să gust un pic din sticla asta de colecţie ca să mă ajute să iau cea mai înţeleaptă hotărâre :D Căci, unii dintre voi ştiţi deja, este scotchul meu preferat. Nu mă întrebaţi de ce, căci nu aş şti să vă spun. Doar ştiu că este :D Cât despre tatuaj, cred că îi întreb pe băieţii de la blogink.ro

photo (3)

Dacă treceţi pe la noi pe la birou, vă aşteptăm cu vraf de Lay’s, căci avem la greu, graţie simpaticilor Puya şi Cabral, cei care au înţeles că lupta pe stomacul gol nu e ce trebe :))

photo

Am răsfoit albumul foto Invazie Praga 68 al lui Josef Koudelka cu emoţie. Şi cu respect. Pentru că vedem acolo imagini de la un eveniment colosal din istoria omenirii. Şi nu ai cum să nu te înfiori când vezi emoţiile oamenilor care s-au revoltat împotriva celor care au omorât spirite şi destine.

Multe din fotografiile din album sunt expuse la Anexa Muzeului Național de Artă Contemporană din București (pe Calea Moșilor nr.62-68 – cam la 10 minute de mers pe jos de la Unirii) și pot fi văzute până în luna februarie a anului viitor. Expoziția se poate vizita de în fiecare zi de marți până duminică, între orele 11:00 și 19:00 până pe 2 februarie 2014. 

photo

11 comentarii la “Exemple de cadouri primite de bloggeri – part 5

 1. eBogdan Răspunde

  Vezi ca ai promis ca trimiti mai departe unul din cadourile primite, nu te-am uitat :)))

 2. georgiana ene Răspunde

  eu vreau lays. d’aia cu iaurt si usturoi, daca aveti. (ce misto suna, zici ca cer la alimentara:)).

 3. Natural Răspunde

  Frumos tatuaj :) Eu zic sa gusti intai din licoare si pe urma sa te gandesti unde postezi tatuajul :) Spor!

  • Cristian China Birta Răspunde

   Imediat deschidem clondirasul! O sa vezi de ce, caci o sa anunt ceva fain, tare fain. Pentru mine si echipa minunata din care fac parte si, speram, si pentru altii :)

 4. Sabina Răspunde

  Cartea este absolut cutremuratoare, am aratat-o cuiva si a inceput sa planga …

 5. Petre Răspunde

  Io zic sa vezi ce si cum cu tatuajul inainte de a deschide clondirul :) ca sa nu ai vreo surpriza a doua zi.

 6. Galul Răspunde

  Ăla da tatuaj. Dacă-l şi faci în zona brandului va fi chinezul de pe brandul chinezului. :-)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: