Exemple de cadouri primite de bloggeri – part 5

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Am primit două bilete la Steaua – FC Basel din partea Heineken. Dar cum o răceală m-a răpus în doi timpi şi trei mişcări, nu am reuşit să ajung să văd cum ai mei egalează pe final de meci, deci am fost oarecum trist. Dar am fost şi bucuros, pentru că cele două bilete au mers la nişte oameni care chiar s-au bucurat de ele: la socru meu (#dacaintelegicevreausazic :D) şi la un amic stelist până în vârful pedalei de acceleraţie :D

Să îmi fac tatuaj cu chinezu ăsta să nu îmi fac? Grea decizie au pus pe umerii mei cei de la J&B… Până decid ce şi cum o să gust un pic din sticla asta de colecţie ca să mă ajute să iau cea mai înţeleaptă hotărâre :D Căci, unii dintre voi ştiţi deja, este scotchul meu preferat. Nu mă întrebaţi de ce, căci nu aş şti să vă spun. Doar ştiu că este :D Cât despre tatuaj, cred că îi întreb pe băieţii de la blogink.ro

photo (3)

Dacă treceţi pe la noi pe la birou, vă aşteptăm cu vraf de Lay’s, căci avem la greu, graţie simpaticilor Puya şi Cabral, cei care au înţeles că lupta pe stomacul gol nu e ce trebe :))

photo

Am răsfoit albumul foto Invazie Praga 68 al lui Josef Koudelka cu emoţie. Şi cu respect. Pentru că vedem acolo imagini de la un eveniment colosal din istoria omenirii. Şi nu ai cum să nu te înfiori când vezi emoţiile oamenilor care s-au revoltat împotriva celor care au omorât spirite şi destine.

Multe din fotografiile din album sunt expuse la Anexa Muzeului Național de Artă Contemporană din București (pe Calea Moșilor nr.62-68 – cam la 10 minute de mers pe jos de la Unirii) și pot fi văzute până în luna februarie a anului viitor. Expoziția se poate vizita de în fiecare zi de marți până duminică, între orele 11:00 și 19:00 până pe 2 februarie 2014. 

photo

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

11 thoughts on “Exemple de cadouri primite de bloggeri – part 5”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)