21.07.2017

Exemple de cadouri primite de bloggeri, part 3

Tricou EcoRom. Cu designul făcut de Dragoş, cel care a aflat despre concurs de la mine, drept pentru care a câştigat 500 de euro cu ocazia asta. Aşa, un fel de „vedeţi, măh, de ce este bine să mă citiţi?” :))

photo (2)

Bilete la meciul România – Slovacia de la adidas. Ca un fel de bonus pentru ce am făcut pe sportlocal.ro. Eu nu am putut ajunge, aşă că le-am pasat lui BogDan. Care, la cum au jucat ai noştri, probabil că mă înjură acum… :))

Avanpremieră ultimul sezon din Breaking Bad pe voyo.ro. Eu nu am avut vreme să mă uit (puteţi să credeţi ce vreţi, dar nici măcar nu auzisem despre serialul ăsta :D), aşa că am transferat această onoare lui Marin. Care zice că a fost fain.

Asigurare de călătorie de la Gothaer. Unul din cele mai inedite cadouri primite ever :)) Dar şi util, extrem de util. Căci – acum îmi dau seama – uneori chiar uitam să îmi fac asigurarea asta. Şi nu se ştie niciodată…

photo (1)

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Dedicaţia mea pentru voi în această zi liberă şi/sau de sărbătoare

De ce nu mai vreau să merg pe Arena Naţională

2 comentarii

 1. vineri, 16 august 2013, 10:02

  Nu te înjur, că nu am de ce. Nici pe ăia din teren, din aceleaşi motive :) Da’ mulţumesc, m-am convins că este greu să se schimbe ceva la naţională, în special, şi în oameni, în general :)

  Răspunde
  • vineri, 16 august 2013, 10:17

   Mdea… Vezi ca tocmai ce am scris o postare pe tema refuzului meu de a mai merge pe Arena Nationala. Desi, fireste, o sa pacatuiesc si o sa mai merg, sunt slab, iertare…

   Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *