Exemple de cadouri primite de bloggeri – part 4

Hai că în sfârşit am gîsit câteva minute ca să reiau seria de cadouri de bloggeri. O să fie cam multe, dar nu vă speriaţi, nu vă agitaţi! Căci vorbim de o “recoltă” de aproape 2 luni, aşa să înţelegeţi chestiunea :) Repet ce spun de fiecare dată când scriu la această rubrică:  orice atenţie nesolicitată şi necontractuală nu constituie în nici un fel o obligaţie de a scrie pe blog sau de a anunţa pe facebook sau ceva de genul. Scriu pentru că aşa cred eu că e bine, ca un exerciţiu de transparenţă.

Încep cu ceea ce, în mod normal, nu ar fi trebuit amestecat cu anumite cadouri comerciale, pentru că e o chestiune de coracon. Dar tocmai de aceea vreau să pun acest cadou de suflet alături de toate celelalte pe care le primesc pentru a arăta că aşa se întâmplă în viaţa mea de blogger, adică sunt amestecate toate. Şi e foarte frumos :) Ia uitaţi ce surpriză mi-au făcut Georgiana şi Alexandra cu tricoul de mai jos. Făcut înainte de a anunţa eu oficial despre emisiunea Brandu’ lu’ Chinezu’. Au făcut ele un logo, căci încă nu îl ştiau pe cel cu care o să defilez înainte. M-am emoţionat :)

photo (6)

Heineken România îmi trimite o surpriză plăcută: un încărcător solar. Apropo de raportul de sustenabilitate pe 2012.

photo (1)

De la Millennium Bank am un set de agendă şi pix de foarte bună calitate, urmare a foarte interesantului experiement pe care l-am făcut la îndemnul lor, adică Săptămâna blogerului chibzuit.

photo (2)

KFC România mi-au trimis ariprioarele picante de mai jos, ca partea a promoţiei Lord of the Wings. Nu erau la birou, aşa că au avut grijă colegii de ele :D

poză (Medium)

McDonalds îmi trimite un voucher pentru o cafea şi un desert special. Hai merci :)

photo (3)

Guinness mi-a trimis o invitaţie la ARTHUR GUINNESS DAY: o cutie de “vopsea” în care se găseau cele ce le vedeţi mai jos :D

photo (4)

Din Ţara lui Andrei mi-au venit nişte sacoşe speciale, reaşizate din deşeuri, chiar simpatice şi simbolizând simpăticoşenia proiectului lor :)

photo (5)

KLM mă vrea în aer! Aşa că am de la ei un simpatic avion pe bucăţi, care urmează, cândva, să sufere şi punere la loc, ca să zic aşa… :D

photo (7)

Am profitat de prezenţa la SMS Cluj a trofeului Champions League şi am luat autograful lui Belodedici pe mingea primită în săculeţul de la Unicredit Ţiriac :)

photo (8)

Ciucaş mi-a trimis o invitaţie simpatică la turneul de table pe care l-a organizat în Bucureşti :)

photo (9)

ROM m-a lovit cu ce vedeţi mai jos :D

photo (10)

De la Lidl România am primit o invitaţie foarte colorată şi simpatică la un eveniment privind securitatea circulaţiei.

photo (11)

Kaspersky România mi-a trimis un încărcător cu usb, sculă foarte utilă din jdemii de puncte de vedere, mai ales când îţi uiţi încărcătorul :))

photo (12)

7 comentarii la “Exemple de cadouri primite de bloggeri – part 4

 1. zoltybogata Reply

  Se vede că ești mare, primești multe cadouri și dai mai departe. Multă sănătate

 2. georgiana ene Reply

  na, ca m-ai emotionat tu pe mine acum.
  ma bucur ca ti-a placut :).

 3. Sabina Cornovac Reply

  Go go Georgiana :)

  • georgiana ene Reply

   stii, inainte blogul meu se numea go! go! go!. erai aproape :)).

 4. gabi Reply

  Dintre tote mingea mi se pare cea mai de “valoare”. Cand ai un autograf de la un fost castigator de Champions League, ce mai e de spus.

 5. gabi Reply

  *toate

 6. cado Reply

  incarcatorul solar mi se pare cel mai cool dintre cadouri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.