Exemple de cadouri primite de bloggeri – part 4

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Hai că în sfârşit am gîsit câteva minute ca să reiau seria de cadouri de bloggeri. O să fie cam multe, dar nu vă speriaţi, nu vă agitaţi! Căci vorbim de o „recoltă” de aproape 2 luni, aşa să înţelegeţi chestiunea :) Repet ce spun de fiecare dată când scriu la această rubrică:  orice atenţie nesolicitată şi necontractuală nu constituie în nici un fel o obligaţie de a scrie pe blog sau de a anunţa pe facebook sau ceva de genul. Scriu pentru că aşa cred eu că e bine, ca un exerciţiu de transparenţă.

Încep cu ceea ce, în mod normal, nu ar fi trebuit amestecat cu anumite cadouri comerciale, pentru că e o chestiune de coracon. Dar tocmai de aceea vreau să pun acest cadou de suflet alături de toate celelalte pe care le primesc pentru a arăta că aşa se întâmplă în viaţa mea de blogger, adică sunt amestecate toate. Şi e foarte frumos :) Ia uitaţi ce surpriză mi-au făcut Georgiana şi Alexandra cu tricoul de mai jos. Făcut înainte de a anunţa eu oficial despre emisiunea Brandu’ lu’ Chinezu’. Au făcut ele un logo, căci încă nu îl ştiau pe cel cu care o să defilez înainte. M-am emoţionat :)

photo (6)

Heineken România îmi trimite o surpriză plăcută: un încărcător solar. Apropo de raportul de sustenabilitate pe 2012.

photo (1)

De la Millennium Bank am un set de agendă şi pix de foarte bună calitate, urmare a foarte interesantului experiement pe care l-am făcut la îndemnul lor, adică Săptămâna blogerului chibzuit.

photo (2)

KFC România mi-au trimis ariprioarele picante de mai jos, ca partea a promoţiei Lord of the Wings. Nu erau la birou, aşa că au avut grijă colegii de ele :D

poză (Medium)

McDonalds îmi trimite un voucher pentru o cafea şi un desert special. Hai merci :)

photo (3)

Guinness mi-a trimis o invitaţie la ARTHUR GUINNESS DAY: o cutie de „vopsea” în care se găseau cele ce le vedeţi mai jos :D

photo (4)

Din Ţara lui Andrei mi-au venit nişte sacoşe speciale, reaşizate din deşeuri, chiar simpatice şi simbolizând simpăticoşenia proiectului lor :)

photo (5)

KLM mă vrea în aer! Aşa că am de la ei un simpatic avion pe bucăţi, care urmează, cândva, să sufere şi punere la loc, ca să zic aşa… :D

photo (7)

Am profitat de prezenţa la SMS Cluj a trofeului Champions League şi am luat autograful lui Belodedici pe mingea primită în săculeţul de la Unicredit Ţiriac :)

photo (8)

Ciucaş mi-a trimis o invitaţie simpatică la turneul de table pe care l-a organizat în Bucureşti :)

photo (9)

ROM m-a lovit cu ce vedeţi mai jos :D

photo (10)

De la Lidl România am primit o invitaţie foarte colorată şi simpatică la un eveniment privind securitatea circulaţiei.

photo (11)

Kaspersky România mi-a trimis un încărcător cu usb, sculă foarte utilă din jdemii de puncte de vedere, mai ales când îţi uiţi încărcătorul :))

photo (12)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

7 thoughts on “Exemple de cadouri primite de bloggeri – part 4”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)