Răzvan Ianculescu: Niciodată n-am asimilat ideea de blog ca pe o obligaţie

Stimabilul Răzvan Ianculescu are ocazia prilejului oportunităţii de a fi primit acilea pe acest prea frumos blog pentru că este onorant membru al Comitetul Comentatorilor pe Chinezu.eu, alături de alţi tovarăşi cu care o să ies la bere cât de repede. L-am lovit cu întrebări, iar el m-a lovit cu răspunsuri, după cum urmează :D

ri3Cateva cuvinte despre matale, ca sa stie lumea care este scopul si durata vizitei in 2.0 :))

Salut, sunt Razvan Ianculescu si-mi place sa-mi descarc energia pe ianculescuhimself.ro. Scriu despre evenimentele si oamenii cu care interactionez in fiecare zi. Uneori scriu despre ceea ce-mi place, alteori despre ceea ce nu-mi place. O fac in gluma, dar de cele mai multe ori serios :)

De ce ai ales sa participi la isprava cu Comitetul Comentatorilor pe Chinezu.eu? Pe bune, ce ai urmarit, ce beneficiu ai vrut sa obtii?

Isprava legata de Comitetul Comentatorilor a venit ca un bonus. Imi plac oamenii si-mi place sa-mi exprim public parerile. Intamplarea a facut ca placerea de a citi anumite subiecte pe care eu le-am gasit interesante sa ma aduca pe lista. Fara sa fiu modest, chiar n-am urmarit niciun beneficiu, ceea ce ma face si mai bucuros. E minunat sa faci ceva firesc si sa primesti premii pentru asta.

Ce asteptari ai de la intalnirea pe care o sa o avem cu toti membrii Comitetului?

Intotdeauna am apreciat calmul comunitatii de pe Chinezu.eu, abia astept sa cunosc personal niste oameni pe care ii vad online exact asa cum ma vad pe mine. Cine se aseamana se aduna, iar mutarea din online in offline am facut-o intotdeauna cu mare bucurie. Se bea si bere? Atunci n-am decat sa ma ridic si sa lovesc sticla mea de ale celorlalti :)

ri1Una scurta si grea acuma: cu ce te ajuta pe tine blogul?

Blogul ma ajuta sa descopar oameni care gandesc in acelasi sens in care o fac eu, iar asta este cel mai mare castig de care beneficiez involuntar.

Cati ani de acum inainte te vezi bloguind?

Niciodata n-am asimilat ideea de blog ca pe o obligatie. Scriu atunci cand simt, mai des sau mai rar. Ma vad scriind pe blog pana la pensie. Idei am, timp sa-mi dati :)

Un mesaj IN EXCLUSIVITATE pentru cititorii chinezu.eu!

Bucurati-va, faceti parte din cea mai tare comunitate.

Orice altceva mai vrei sa spui, caci promit sa nu modific nimic :))

Cititi orice va place, dar cititi calitate: bloguri, carti, reviste. Cititi!

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Răzvan Ianculescu: Niciodată n-am asimilat ideea de blog ca pe o obligaţie”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)