Caut un copil între 10-14 ani, care să joace în meciul Steaua – Schalke

Later edit: Câştigătorul este Florian-Peter Stoian :)

————————–
Cei mai mulţi ştiţi deja că am avut onoarea (şi emoţia, este extrem de multă emoţie în „afacerea” asta, trust me…) să desemnez, prin intermediul acestui umil blog, căruia tocmai ce îi faceţi onoarea să îl citiţi, să desemnez Official Match Ball Carrier pentru meciurile dintre Steaua şi Chelsea şi, respectiv, Steaua şi Basel. Aceasta este denumirea oficială a ceea ce am făcut eu. Neoficial, dar din coracon, vă spun aşa: sper că le-am oferit copiiilor Robert Macovschi şi Razvan Alexandru Craciun o bucurie pe care nu o să o uite repede, căci nu e de colea să intri alături de echipele de Champions League pe teren :)

Astăzi dăm drumul următoarei isprăvi powered by adidas: caut un copil care să fie Official Match Ball Carrier pentru meciul dintre Steaua şi Schalke de pe 26 noiembrie.

+H10103_FO_UCL_FW13_Matchball_Carrier_2x2-Medium-620x620

Ce înseamnă să fii “Official Match Ball Carrier“? Înseamnă că acel copil va intra pe teren alături de brigada de arbitrii a partidei dintre Steaua şi Schalke şi că va purta mingea cu care vor juca cele două echipe. Zeci de mii de oameni din tribună şi milioane de telespectatori vor fi martorii unui moment de neuitat pentru acest copil :) În plus, copilul câştigător va primi un echipament oficial UEFA din partea adidas, plus doua locuri (pentru el şi o rudă majoră) la tribuna I (cu acces la zona Champions Club – zona de cocktail).

Vă rog să citiţi cerinţele de mai jos înainte de a trimite mailul. Este foarte important să înţelegeţi că trebuie să fie toate cerinţele valide.

– pentru a înscrie copilul, trebuie să trimiteţi un mail pe adresa adidas at chinezu.eu

– copilul trebuie sa aiba intre 10 si 14 ani impliniti (sau sa ii implineasca pana pe 26 noiembrie) si sa vorbeasca engleza

– trimiteti pe mailul adidas at chinezu.eu, până pe 14 noiembrie, ora 18.00, numele si varsta copilului si numele si numarul de telefon al parintelui/tutorelui.

– in atentia minorilor: daca nu ai inca 14 ani, roaga un parinte sau o ruda majora sa te inscrie.

– castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti si va fi anuntat pe 15 noiembrie aici pe chinezu.eu

– pentru intrarea in posesia premiului este nevoie de acceptul parintelui/tutorelui si de certificatul de nastere in copie si original.

– pentru cei din afara Bucureştiului se oferă cazare şi transport

– pentru orice alte intrebari, trimiteti un mail pe adidas at chinezu.eu

Succes! Şi nu uitaţi: atâta vreme cât poţi oferi unui copil o bucurie imensă şi nu o faci, eşti cea mai tristă persoană din lume.

Regulament adidas Official Match Ball Carrier

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Caut un copil între 10-14 ani, care să joace în meciul Steaua – Schalke”

  1. Ca să vezi câte chestii se rezolvă prin bloggeri… Mai demult ce făceau ăştia? Cum găseau copii, cum îi desemnau? Şansele erau doar pentru câţiva, pe când acum, printr-un blog ajunge informaţia aceasta la mult mai multe persoane. Frumoasă iniţiativă.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)