Cine vine în echipa Carto4ii să luptăm împotriva Cabralului?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Later edit: Dana Ungureanu este primul răzeş 2.o care are numele pe tricoul cu care mă voi arunca în luptă! Cine mai vine alături de noi?

photo (1)

————————

Dragilor, se apropie bătălia finală… Căci de când am declarat război Cabralului, mă tot pregătesc psihic şi neuronistic pentru acest moment… Care va fi dur, va fi greu, va fi teribil. De aceea lansez acest strigăt prin care vă chem la luptă alături de mine!

Vineri dimineaţă, pe câmpul de bătălie de  lângă Târgu Secuiesc, oastea Carto4ii, formată din răzeşii Andreea, Andrei şi io şi condusă de căpitanul Puya va ataca dur şi ireversibil echipa Cabralului, formată din ex-simpaticii (da, ex!) de la TVdece.ro, Cristi Şerb şi Vlad Petreanu în bătălia pe care istoria o va consemna ca Duelul Lay’s

Dacă vreţi să ne susţine moral şi bloggeristic, vă invit să anunţaţi pe blogurile voastre că sunteţi alături de noi şi că dreptatea 2.o va învinge! Atât trebuie să faceţi, să scrieţi pe blogurile voastre că susţineţi oastea Carto4ii în acest duel şi să faceţi cumva să mă anunţaţi că aţi scris. Şi să faceţi asta până joi seara.

Căci vineri dimineaţa, când o să intru în bătălie, voi purta tricoul cu numele voastre scrijelite cu sânge cariocar pe el. Şi mă voi lupta ca un leu ca să ieşim învingători!

Cei care nu aveţi bloguri, dar doriţi să ne ajutaţi, anunţaţi pe facebook, twitter sau unde mai ştiţi şi arătaţi-mi că aţi anunţat. voi purta numele voastre cu mândrie pe piept în bătălie!

photo

Servim patria 2.0!

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

17 thoughts on “Cine vine în echipa Carto4ii să luptăm împotriva Cabralului?”

    1. Stimabile, se vede treaba ca nu ai auzit de maretul ordin al Carto4ilor, cel care a cladit cu susoarea fruntilor si a bratelor un intreg imperiu (imi scapa acum numele).

      Nu ne este frica! Vom invige! Si acolo unde creste vajnic tuberculul va sta si mandria ta ranita!

      Dreptatea va invinge!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)