I-am declarat război lui Cabral!

Stimaţi cetăţeni,

Secole de-a rândul ne-am luptat ca să apărăm civilizaţia noastră occidentală de atacurile mârşave ale infidelilor mauri. Şi i-am cam biruit, ăsta e adevărul. Şi am construit încet, încet, capitalismul care ne-o dă la toţi. Bunăstare, carevasăzică.

Numai că ieri s-a întâmplat un fapt de o gravitate deosebită pentru bunul mers al civilizaţiei noastre: maurul Cabral ne atacă din nou! Mă rog, atacă civilizaţia mea poprie şi personală, chinezească profund în românismul ei şi mai profund. Dar cu vă ştiu oameni cu principii solide, iar civilizaţia în sine, indiferent a cui e sau câţi fac parte din ea, e un principiu, pe cale de consecinţă ştiu că, principial vorbind, veţi dori să apăraţi şi civilizaţia mea.

E timpul să punem mâna pe arme, stimaţi cetăţeni! Pe arme, adică pe widgetul cu subsemnatul de la concursul Golden Box, pe care să îl introduceţi în blogurile voastre, ca să fim cât mai mulţi în lupta cu ghiaurul cabralistic! Cu cât suntem mai mulţi, cu atât victoria va fi mai frumoasă!

Căci trebuie să invingem! Ne-o cere civilizaţia, ne-o cere spiritul civic, ne-o cere… băgaţi voi aici ce vi se pare cuşer că vi-o cere!

Eu i-am declarat război lui Cabral! Şi vă chem la luptă sub stindardul luptei împotriva cotropitorului! Iar strigătul nostru de luptă să fie “Daţi China lu’ chinezu!“. La luptă, aşadar, cetăţeni!

PS. Pentru cei ce nu s-au prins, acest post este o caterincă. Pentru că îl apreciez pe Cabral cam cum, sper, că mă apreciază şi el pe mine :) Şi mă bazez pe masivul simţ al umorului pe care îl are ca să înţeleagă ce am scris mai sus aşa cum trebuie :)

14 comentarii la “I-am declarat război lui Cabral!

 1. jenu Reply

  in sabii sa va taiati si in ciorapi sa va mirositi! fie ca cel mai bun sa castige :)
  mai cristi nu ti`am demonstrat irefutabil ca`i blat cu cabral concursul? (http://www.bmfun.ro/index.php/blog/231-concursul-goldenbox-e-blat-cu-cabral-) – nu pricep de ce te mai agiti :) (ca sa pastram spiritul de gluma – tot pentru cine nu s`a prins) :D

 2. Marius Matache Reply

  ne-o cere la intrare? :D

 3. PATRICKdan Reply

  smart ideea ;)
  deja concursul s-a polarizat, ceilalti concurenti trebuind sa gaseasca o chestie mai desteapta decat asta, incat sa se ridice peste acest “duel”.
  asadar, dragi chinezo-romani : “sa dam chinezului, ce-i al chinezului” — biletul catre Shanghai ;)

 4. Cabral Reply

  Faptul ca structurile comouniste nu vor sa renunte la monopol, faptul ca clica partidului acestuia- in frunte cu acest lider corupt – nu cunoaste alte practici decat monopolul si asuprirea propriilor membrii imi da incredere, ma face sa cred ca oamenii vor aprecia initiativa mea.
  Si ideea mea simpla si sincera a fost imediat imbratisata de masele largi, oamenii au apreciat ca nu spun “Ajuta-ma sa plec in vacanta”, cum marsav spun liderii celorlalte partide.
  Eu am spus simplu: va las voua, celor din echipa mea pana si locul meu, astfel incat sa aveti o sansa in plus sa ajungeti sa vedeti China!

  (Chinezule, scoate disclaimerul ala ca daca se prinde lumea ca suntem prieteni nu ne mai putem balacari ca la usa cortului)

 5. sorin Reply

  Da nu mai bine plecati voi amandoi in China?:D Lasa ca noi mergem in Anglia:D

 6. chinezu Reply

  @Cabral
  iti las commentul numai ca sa arat ca sunt un mare domn, ce competitia mea :))))))))))))))
  apoi daca trecem prin concursul asta fara sa ne distram, inseamna ca ne-am gresit meseria… :)

 7. Lucia Verona Reply

  Am pus widgetul, inclusiv strigătul de luptă. Baftă!

 8. Victor Dulu Reply

  Amplu, amplu!
  :)

 9. Ceochy Reply

  Inca un blog in echipa ! >:)

 10. chinezu Reply

  @Lucia Verona
  doamna, e o onoare sa fiti alaturi de mine :)

  @Ceochy
  multumeeeeeeeeesc! :D

 11. Aurica Reply

  urmeaza un serial despre razboi si dragoste :))

 12. serban Reply

  Chinezu, să ştii că apreciez faptul că ai tolerat comentariul lui Cabral. Acest element tulburent şi retrograd foloseşte o umbrelă progresistă pentru a-şi promova interesele bugheziei. Trebuie să strângem rândurile în faţa ameninţării şi să promovăm în rândurile tineretului nostru adevăratele valori precum disciplina, dragostea de muncă, spiritul tovărăşesc. Tinerii, în special, sunt vulnerabili la încercările evidente, decadente, de manipulare, venite din partea lui Cabral.

 13. zmenta Reply

  Ma Chinezule, io cred ca, Cabral nu si-o dat seama ca aia care-l sustin vroiau sa mearga cu el in China, sa petreaca cateva zile cu el, cu omu ce joaca-n filme !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.