I-am declarat război lui Cabral!

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Stimaţi cetăţeni,

Secole de-a rândul ne-am luptat ca să apărăm civilizaţia noastră occidentală de atacurile mârşave ale infidelilor mauri. Şi i-am cam biruit, ăsta e adevărul. Şi am construit încet, încet, capitalismul care ne-o dă la toţi. Bunăstare, carevasăzică.

Numai că ieri s-a întâmplat un fapt de o gravitate deosebită pentru bunul mers al civilizaţiei noastre: maurul Cabral ne atacă din nou! Mă rog, atacă civilizaţia mea poprie şi personală, chinezească profund în românismul ei şi mai profund. Dar cu vă ştiu oameni cu principii solide, iar civilizaţia în sine, indiferent a cui e sau câţi fac parte din ea, e un principiu, pe cale de consecinţă ştiu că, principial vorbind, veţi dori să apăraţi şi civilizaţia mea.

E timpul să punem mâna pe arme, stimaţi cetăţeni! Pe arme, adică pe widgetul cu subsemnatul de la concursul Golden Box, pe care să îl introduceţi în blogurile voastre, ca să fim cât mai mulţi în lupta cu ghiaurul cabralistic! Cu cât suntem mai mulţi, cu atât victoria va fi mai frumoasă!

Căci trebuie să invingem! Ne-o cere civilizaţia, ne-o cere spiritul civic, ne-o cere… băgaţi voi aici ce vi se pare cuşer că vi-o cere!

Eu i-am declarat război lui Cabral! Şi vă chem la luptă sub stindardul luptei împotriva cotropitorului! Iar strigătul nostru de luptă să fie „Daţi China lu’ chinezu!„. La luptă, aşadar, cetăţeni!

PS. Pentru cei ce nu s-au prins, acest post este o caterincă. Pentru că îl apreciez pe Cabral cam cum, sper, că mă apreciază şi el pe mine :) Şi mă bazez pe masivul simţ al umorului pe care îl are ca să înţeleagă ce am scris mai sus aşa cum trebuie :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

14 thoughts on “I-am declarat război lui Cabral!”

 1. smart ideea ;)
  deja concursul s-a polarizat, ceilalti concurenti trebuind sa gaseasca o chestie mai desteapta decat asta, incat sa se ridice peste acest „duel”.
  asadar, dragi chinezo-romani : „sa dam chinezului, ce-i al chinezului” — biletul catre Shanghai ;)

 2. Pingback: Sa fie cu noroc pentru Chinezu | robbie's blog

 3. Faptul ca structurile comouniste nu vor sa renunte la monopol, faptul ca clica partidului acestuia- in frunte cu acest lider corupt – nu cunoaste alte practici decat monopolul si asuprirea propriilor membrii imi da incredere, ma face sa cred ca oamenii vor aprecia initiativa mea.
  Si ideea mea simpla si sincera a fost imediat imbratisata de masele largi, oamenii au apreciat ca nu spun „Ajuta-ma sa plec in vacanta”, cum marsav spun liderii celorlalte partide.
  Eu am spus simplu: va las voua, celor din echipa mea pana si locul meu, astfel incat sa aveti o sansa in plus sa ajungeti sa vedeti China!

  (Chinezule, scoate disclaimerul ala ca daca se prinde lumea ca suntem prieteni nu ne mai putem balacari ca la usa cortului)

 4. @Cabral
  iti las commentul numai ca sa arat ca sunt un mare domn, ce competitia mea :))))))))))))))
  apoi daca trecem prin concursul asta fara sa ne distram, inseamna ca ne-am gresit meseria… :)

 5. Chinezu, să ştii că apreciez faptul că ai tolerat comentariul lui Cabral. Acest element tulburent şi retrograd foloseşte o umbrelă progresistă pentru a-şi promova interesele bugheziei. Trebuie să strângem rândurile în faţa ameninţării şi să promovăm în rândurile tineretului nostru adevăratele valori precum disciplina, dragostea de muncă, spiritul tovărăşesc. Tinerii, în special, sunt vulnerabili la încercările evidente, decadente, de manipulare, venite din partea lui Cabral.

 6. Ma Chinezule, io cred ca, Cabral nu si-o dat seama ca aia care-l sustin vroiau sa mearga cu el in China, sa petreaca cateva zile cu el, cu omu ce joaca-n filme !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)