Vă aştept să îmi fiţi alături în această grea încercare… (sanchi)

Ieri vă raportam că am onoarea să fiu partener Bookfest (apropo, încă mai aştept propunerile voastre de cărţi). Acum vin şi plusez, cum ar veni, adică vă invit să îmi fiţi alături în greaua încercare prilejuită de cele câteva cuvinte pe care urmează să le spun la o lansare de carte. Să mă explic, cu voia dumneavostră.

Care este faza: astăzi, 3o mai, la 18.30, o să îmi expun impozantul fizic la lansarea cărţii  DE PARTEA CHINEI de Ian Buruma.

De ce zic “greaua încercare”? Vă spun pe puncte…

1. O zic la mişto, vă daţi seama, căci pentru vine vorbitul în public este precum apa pentru peşte, adicătelea… v-aţi prins :D

2. Va fi greu pentru că o să fiţi voi acolo (nu mulţi, câţiva, desigur :D) care o să mă trollaţi, ca nişte oameni de treabă şi faini care sunteţi :))

3. O să fie interesant (nu greu, observaţi diferenţa) că o să fiu alături de Costi Rogozanu (mă rog, în aroganţa mea spun că el o să fie alături de mine), cel cu care am cam lămurit nişte lucruri (din punctul meu de vedere, fireşte). Şi uite cum viaţa face şi face şi face :D

Gata, hai că avem treabă. Iar dacă, totuşi, nu aveţi treabă, vă aştept la lansarea cu pricina. Ba mai mult, de pe la 17 şi un pic ne putem vedea la Colţul 2.0 în pavilionul C4.

de partea chinei

Ia mai staţi un pic, dacă tot vorbim despre Bookfest. Am fost tras de mânecă legat de isprăvile de mai jos, aşa că vi le arăt şi vouă.

Bookblog ne ameninţă că ne pregăteşte ceva :D

Evolio organizează un concurs cu premii interesante. Dacă ajungeţi pe la ei pe la stand, să ştiţi că sunt vecinii noştri, noi fiind “peste drum” de ei :D

7 comentarii la “Vă aştept să îmi fiţi alături în această grea încercare… (sanchi)

 1. georgiana ene Reply

  e naspa ora. adica de exemplu as ajunge pe la 7, cand cred ca se termina. ca as fi dat o fuga :).

  • Cristian China Birta Reply

   Colega, pai dupa lansare mai stam de vorba. Adica eu estimez ca o sa plec undeva in jur de 20.00 de acolo. Asa ca haide, nu te lasa infranta de fortele nelecturii :))

 2. ianculescuhimself Reply

  Eu zic sa ne vedem acolo :)

 3. Ioana Reply

  Si eu va astept in Sufrageria Digitala! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.