Salut cu entuziasm inițiativa ”Cartea în așteptare”!

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Later edit: Cam așa o să arate carea cu pricina în standul Editurii ALL :)

donatie chinezu

———————–

Dap, cu entuziasm. Cu mare entuziasm. Căci inițiativa ”Cartea în așteptare” a celor de la ALL mi se pare că împacă două chestiuni, care, în anumite dozaje, mă rod oarecum. Vă explic mai colea, dar nu înainte de a vă spun în ce constă chestiunea:

1. Alege o carte care îţi place din standul ALL de la Bookfest (Pavilion C1, Romexpo).
2. Plăteşte jumătate din preţul de stand la casă.
3. Las-o în raftul ”Cartea în aşteptare” special amenajat în standul ALL.

Foarte simplu. Și foarte tare ideea! Ca să discutăm aplicat – căci evident că m-am băgat în această chestiune – eu am ales pentru raftul ”Cartea în așteptare”, excelenta ”A fost odată ca niciodată”, a lui Andrew Nicoll. Dar uite că acum îmi dau seama, când scriu aceste rânduri (și de aia e fain scrisul, te ajută să îți faci nițică ordine în tărtăcuță…), că nu trebuie să cumpăr doar o carte, ce pana zeului lecturii! Așa că, evident, o să ajung la Bookfest și o să mai cumpăr încă patru cărți, pe care o să le las la raftul cu pricina. Ca să fie cinci titluri de toate, un număr rotund, așa :D

De ce ziceam că această inițiativă împacă două chestiuni care mă rod uneori? Pentru că este o ispravă de suflet, dar pentru care trebuie să plătești. Asta cu datul de bani când vrei să ajuți este una din chestiuni (poate că o să detaliez odată faza cu ajutatul pe mocangeală, pardon my French). Chestiunea 2: ajuți fără să știi pe cine ajuți și fără să aștepți mulțumiri sau ceva (poate o să detaliez odată faza asta oribilă cu ”te-am ajutat, trebe să îmi rămâi dator toată viața”!).

Vă recomand cu mare drag să faceți și voi acest exercițiu. De fapt nu e un exercițiu. Este un dar. Pe care îl puteți face unor studenți sau unor elevi. Care vor să citească. Și care, din diverse motive financiare, sunt limitați în această sete de lectură – da, știu, o expresie șablon, dar lăsați-o așa, acum…

Iar, dacă vă bate gândul că o să rămână niște cărți în acel raft, relax: cărțile care vor rămâne (deși eu nu cred), o să fie donate bibliotecii Colegiului Național “Gheorghe Lazăr” din București.

Să fiți iubiți, vă pupă tata!

Afis_Cartea_in_asteptare ALL

Cartea în așteptare, o campanie socială și culturală inițiată de ALL cu sprijinul Rock FM, bookblog.ro, Revistei LZR și Universității din București.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Salut cu entuziasm inițiativa ”Cartea în așteptare”!”

  1. Pingback: A doua ediție ”Cartea în așteptare” la Gaudeamus – Carte de învățătură

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)