La mulţi ani, Strada Ficţiunii!

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Îmi place foarte mult să citesc. Şi chiar reuşesc să mă ţin de meserie cât de cât :) Cunosc aşa, din goana calulului cititorilui, câte ceva din ce se întâmplă pe piaţa cărţii din România. Dar sunt mai apropiat de anumite iniţiative, oameni şi branduri care – mai simplu de atât nu am cum să o spun – fac ei pasul către mine. Pentru că eu 1. stau îngrozitor de prost la capitoul timp (nu e o scuză, e o precizare) 2. nu e domeniul meu pe care să mă mişc mai cu talent, deci nu fac mare tărăboi 3. trăim într-o lume în care bradurile ar trebui să vină mai mult către tine, nu să mergi tu mai mult către ele.

Aşa că, acestea fiind spuse, vreau să îi felicit, din nou, pe cei de la Editura ALL că au reuşit să îmi intre masiv sub piele. Pentru că fac lucruri. Şi le fac cu elan, cu energie, cu pasiune. Şi reuşesc să îţi transmită şi ţie acest spirit.

Strada Ficţiunii, una din cele mai bune colecţii de carte de pe la noi, împlineşte doi ani. Această colecţie este de vină pentru nişte cărţi splendide pe care le-am citit. Plus că mai am un teanc pe raftul de citire. Şi mai vin şi altele şi tot mai vin. Ceea ce, fireşte, ne bucură în mod corespunzător :)

Am avut plăcerea să fiu invitat la evenimentul foarte bine gândit de aniversare, când am văzut piesa de teatru „Elling„, are la bază romanul Fraţi de crucede Ingvar Ambjørnsen. Despre cum mi s-a părut piesa, într-o postare viitoare :)

Felicitări Loredana, Mario, Viorel şi toţi cei care puneţi osul din greu să faceţi să fie bine, să nu fie rău :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “La mulţi ani, Strada Ficţiunii!”

      1. multumesc!

        aveam emotii un pic. pentru ca m-am grabit sa comentez si mi-era teama sa nu se inteleaga ca altceva nu ma intereseaza decat ce e legat de teatru. citesc cu drag ceea ce postezi. uf! acum ma simt mai bine ca am zis :)

  1. Pingback: Despre Văru Săndel, Elling şi cum se mai schimbă oamenii • Republica Culturală Chineză

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)