Tovarăşu Dragoş Rouă, luaţi măsuri cu Open Connect, aşa nu se mai poate!

Stimate tovarăşe Dragoş Rouă,

Vine un moment într-o relaţie tovărăşească când lucrurile trebuie spuse pe şleau, direct şi inconturnabil – nici o autocritică sănătoasă nu ar strica, dacă înţelegeţi aluzia – pentru ca activitatea pe care o desfăşurăm toţi, cadrele de nădejde pe ramură, să nu sufere de piedici şi să ne atingem cotele, ba chiar să depăşim planul de producţie!

Tovarăşe Dragoş, multă vreme am închis ochii la alunecările tale capitaliste, cu tot felul de întreprinderi pe care le-ai clădit- cu sudoare tastaturii tale, nu zice nimeni nimic despre asta – şi cu care ai construit, cărămidă cu cărămidă, antrepriza pe care o coordonezi, cu adânc simţ de răspundere, în aceste momente. Acceptăm deviaţii capitaliste, tovarăşe, căci ştim şi noi că lumea s-a schimbat şi că tovarăşul Lenin nu le-a ştiut el chiar pe toate.

Dar acum nu se mai poate. Trebuie să ridicăm problema în şedinţă publică, să vadă toţi oamenii muncii 2.0!

Când am văzut că ai început cu Open Connect, am zis să te lăsăm în pace. Pentru că aveam încredere în mase, în colectivele de oameni care sunt prea preocupaţi să muncească pentru a mai ajunge la întâlniri subversive de factura asta. Am făcut o greşeală, tovarăşe, că am trecut cu vederea o asemenea deviaţie, recunoaştem asta, avem tăria să o recunoaştem!

Pentru că ai creat un monstru, da, un monstru! Cu zeci de oameni – îşi spun antreprenori, freelanceri, bloggeri, mentori, investitori, iartă-ne tovarăşe Marx! – la fiecare ediţie şi care în loc să muncească stau şi povestesc. Păi de poveşti avem noi nevoie, tovarăşe! Când ogoarele trebuie arate şi forja trebuie descărcată!

Iar acum vrei să ataci şi marile oraşe, să te extinzi, să devii un imperialist 2.o! Iar aici punem punct şi luăm atitudine. Şi facem un apel către întreaga suflare de bună credinţă din ţara noastră să nu mai participe la Open Connect şi să militeze pentru propăşirea muncii, nu a discuţiilor despre muncă!

Sau, mă rog, dacă tot nu se poate opri acest tăvălug, măcar să se ia un bilet de intrare. Adică oamenii muncii care ajung acolo să dea şi ei un ban de 1 leu şi toată suma care se strânge să fie donată unei întreprinderi 2.0. Facem noi un Comitet care să se ocupe de alegerea destoinicilor care să primească acei bani, staţi fără grijă, tovarăşe!

Măcar aşa, cu o strângere de bani, să se aleagă cu ceva şi clasa muncitoare din ce faci dumneata, tovarăşe, la Open Connect.

Nu te salut!

Fostul tău tovarăş, chinezu

PS Îmi cer iertare dacă cei care nu aţi prins perioada comunistă nu prea înţelegeţi ce am scris eu mai sus :)

8 comentarii la “Tovarăşu Dragoş Rouă, luaţi măsuri cu Open Connect, aşa nu se mai poate!

 1. George Răspunde

  Sunt intru totul de acord tovarase Chinezu,la urmatorul Congres voi propune mustrarea tovarasului nesalutat in public pe la ceva televiziuni…….hai la lupta cea mareee

 2. SorinCostache Răspunde

  Am participat la peste 20 de editii Open Connect :).

 3. javra Răspunde

  Nu vă luaţi după vorbe, tovarăşe Chinezu! Sunt singurul care am participat la toate 50 de ediţii Open Connect. Şi acum, la ceas de jubileu, să-i pomenim cu mândrie şi pe tovarăşii Engels şi, nu în ultimul rând, Stalin! Cum de nu i-aţi pomenit, tovarăşu Chinezu? E o încercare de marginalizare a acestor tovarăşi destoinici, care au pus bazele internetului sovietic biruitor? Dar aveţi dreptate să-l mustraţi pe tovarăşul Rouă, că multe deservicii a adus cauzei noastre. Dar să ştiţi că noi, comitetul, aşteptăm de la dvs. o autocritică severă fiindcă nu l-aţi supravegheat mai îndeaproape pe tovarăşul Rouă şi iată unde a ajuns! Ne temem ca demersul nostru constructiv, tovărăşesc, să nu fie tardiv.

  • Cristian China Birta Răspunde

   La urmatoarea sedinta de celula de partid, imi voi face autocritica la modul plenar. Si il invit si pe tovrasul Dragos sa ma critice. Tovaraseste, desigur!

 4. Dragos Roua Răspunde

  Tovarasu’ Chinezu, ma intreaba lumea daca articolul este gluma sau nu? Ce le spun?

  • Cristian China Birta Răspunde

   Tovarasu Dragos, cine intreaba asa ceva nu este demn de carnetul de membru de partid!
   Noi nu criticam colegu, ne bucuram doar intr-un mod aparte, tovarasesc, de anumite reusite :)

 5. Dragos Roua Răspunde

  In cazul asta, eu imi fac autocritica si primesc bucuros un vot de blam. Sa propasim, impreuna, tovarasi! :)

 6. Vinerea recomand articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: