Tovarăşu Dragoş Rouă, luaţi măsuri cu Open Connect, aşa nu se mai poate!

Stimate tovarăşe Dragoş Rouă,

Vine un moment într-o relaţie tovărăşească când lucrurile trebuie spuse pe şleau, direct şi inconturnabil – nici o autocritică sănătoasă nu ar strica, dacă înţelegeţi aluzia – pentru ca activitatea pe care o desfăşurăm toţi, cadrele de nădejde pe ramură, să nu sufere de piedici şi să ne atingem cotele, ba chiar să depăşim planul de producţie!

Tovarăşe Dragoş, multă vreme am închis ochii la alunecările tale capitaliste, cu tot felul de întreprinderi pe care le-ai clădit- cu sudoare tastaturii tale, nu zice nimeni nimic despre asta – şi cu care ai construit, cărămidă cu cărămidă, antrepriza pe care o coordonezi, cu adânc simţ de răspundere, în aceste momente. Acceptăm deviaţii capitaliste, tovarăşe, căci ştim şi noi că lumea s-a schimbat şi că tovarăşul Lenin nu le-a ştiut el chiar pe toate.

Dar acum nu se mai poate. Trebuie să ridicăm problema în şedinţă publică, să vadă toţi oamenii muncii 2.0!

Când am văzut că ai început cu Open Connect, am zis să te lăsăm în pace. Pentru că aveam încredere în mase, în colectivele de oameni care sunt prea preocupaţi să muncească pentru a mai ajunge la întâlniri subversive de factura asta. Am făcut o greşeală, tovarăşe, că am trecut cu vederea o asemenea deviaţie, recunoaştem asta, avem tăria să o recunoaştem!

Pentru că ai creat un monstru, da, un monstru! Cu zeci de oameni – îşi spun antreprenori, freelanceri, bloggeri, mentori, investitori, iartă-ne tovarăşe Marx! – la fiecare ediţie şi care în loc să muncească stau şi povestesc. Păi de poveşti avem noi nevoie, tovarăşe! Când ogoarele trebuie arate şi forja trebuie descărcată!

Iar acum vrei să ataci şi marile oraşe, să te extinzi, să devii un imperialist 2.o! Iar aici punem punct şi luăm atitudine. Şi facem un apel către întreaga suflare de bună credinţă din ţara noastră să nu mai participe la Open Connect şi să militeze pentru propăşirea muncii, nu a discuţiilor despre muncă!

Sau, mă rog, dacă tot nu se poate opri acest tăvălug, măcar să se ia un bilet de intrare. Adică oamenii muncii care ajung acolo să dea şi ei un ban de 1 leu şi toată suma care se strânge să fie donată unei întreprinderi 2.0. Facem noi un Comitet care să se ocupe de alegerea destoinicilor care să primească acei bani, staţi fără grijă, tovarăşe!

Măcar aşa, cu o strângere de bani, să se aleagă cu ceva şi clasa muncitoare din ce faci dumneata, tovarăşe, la Open Connect.

Nu te salut!

Fostul tău tovarăş, chinezu

PS Îmi cer iertare dacă cei care nu aţi prins perioada comunistă nu prea înţelegeţi ce am scris eu mai sus :)

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

8 thoughts on “Tovarăşu Dragoş Rouă, luaţi măsuri cu Open Connect, aşa nu se mai poate!”

  1. Sunt intru totul de acord tovarase Chinezu,la urmatorul Congres voi propune mustrarea tovarasului nesalutat in public pe la ceva televiziuni…….hai la lupta cea mareee

  2. Nu vă luaţi după vorbe, tovarăşe Chinezu! Sunt singurul care am participat la toate 50 de ediţii Open Connect. Şi acum, la ceas de jubileu, să-i pomenim cu mândrie şi pe tovarăşii Engels şi, nu în ultimul rând, Stalin! Cum de nu i-aţi pomenit, tovarăşu Chinezu? E o încercare de marginalizare a acestor tovarăşi destoinici, care au pus bazele internetului sovietic biruitor? Dar aveţi dreptate să-l mustraţi pe tovarăşul Rouă, că multe deservicii a adus cauzei noastre. Dar să ştiţi că noi, comitetul, aşteptăm de la dvs. o autocritică severă fiindcă nu l-aţi supravegheat mai îndeaproape pe tovarăşul Rouă şi iată unde a ajuns! Ne temem ca demersul nostru constructiv, tovărăşesc, să nu fie tardiv.

  3. Pingback: Vinerea recomand articole

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)