Dacă vreți să vă spun cum vinde social media, haideți la Open Connect Summit #6

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Am onoarea să vorbesc la Open Connect Summit #6 despre cum vinde social media. Organizatorii m-au invitat pe principiul că o leacă de bătaie 2.0 tot știe băiatu :)) Mai ales că, în ultimii ani, cu gașca Kooperativa 2.0 am executat niște prea-frumoase campanii. Bașca faptul că, blogger bătrân și pe alocuri simpatic fiind, am la activ niște prestații corespunzătoare pe tarlaua social media.

Una peste alta, o să vă raportez cam cum văd eu lucrurile din ipostaza celui care a participat sau a coordonat lejer peste 300 de campanii în acești 9 ani de blogging (pe care îi aniversez imediat, dar revin pe acest subiect când o să fi cazul).

Isprava are loc la Open Connect (Bulevardul Dacia 99, etajul 4), pe 22 septembrie, între orele 10.00 și 18.00 și biletul costă 149 de lei.

Vă aștept ca și când! :))

chinezu

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Dacă vreți să vă spun cum vinde social media, haideți la Open Connect Summit #6”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)