Nou: Tot ce trebuie să știi despre influencer marketing în 10 scurte filmulețe.

Mentorship, take one

M-am dus la prima întâlnire din programul de mentorship pe zone de antreprenoriat al lui Dragoş Rouă în masiva mea calitate de guest. Cum ar veni să bag şi io ochiu să văd ce şi cum. Nu prea ştiam la ce să mă aştept. Pentru că nu mă simt foarte confortabil pe chestiuni de astea gen open your heart să vedem ce ticăie prost la tine şi cum reparăm. Dar ce am văzut acolo a fost chiar mai mult decât ok.

În primul rând, Dragoş, despre care ştiam oricum că e un tip ca lumea, mi se pare că i se potriveşte perfect rolul de chief mentor. Pentru că omul vorbeşte din experienţa sa de antreprenor de succes în online, başca vagonul de cărţi pe care le-a citit pe tema dezvoltării personale. Am văzut cu această ocazie că este un excelent comunicator, dar nu de ăla care vorbeşte minunat de nu mai ai loc de el, ci de ăla care ştie să ce, când şi de ce să întrebe şi, mai ales, să asculte.

“Victimele sale ” de ieri m-au impresionat la modul plăcut. Pentru că îi ştiam aproape pe toţi de ceva vreme, dar la prima sesiune i-am văzut într-o altă prezentare, cum ar veni. Foarte deschişi, şi-au pus pe masă probleme cu care cred ei că se confruntă, şi la nivel personal, dar şi de business, iar discuţiile au fost constructive. Pentru toată lumea din încăpere.

Felicitări, deci, (şi luaţi-le ca atare, că nu mai vedeţi de astea repede de la mine :D) Geea, Viorel, Mihai, Vali, Mircea.

Invitaţi am fost 5 bucăţi: Ada, Andrei, Ian, Marius şi, of course, je. Am stat cuminţi (mă rog…) în colţurile noastre şi am privit “ostilităţile”. După care, la final, ne-am dat şi noi cu părerea, unanimă de altfel, despre reuşita întâlniri.

O menţiune specială pentru Ian, ocazie cu care i-am descoperit excelentul blog, pe care vă invit să aruncaţi câte o privire, dar numai atunci când vă faceţi puţin timp pentru a putea savura ce zice el acolo.

Foarte mişto şi locaţia celor de la Seeds for Hapiness.

Iată-i pe cei 5 mentees şi pe Dragoş Rouă, în plina acţiune.

mentorship

Iată-mă pe mine (poză făcută de Ada) cum mă uitam la cărţile din bibliotecă, din care cărţi nu înţelegeam nici titlurile…

mentorship 2

Iată-l pe Andrei Roşca, un fel de reprezentat PRO Democraţia, watching la buna desfăşurare a întâlnirii :D

mentorship 3

0 comentarii la “Mentorship, take one

 1. Dragos Roua Reply

  Uite care e treaba, eu m-am bucurat sa te am ca invitat. Ca si pe toti ceilalti. Ma bucur ca ai gasit ceva care iti foloseste.

  :-)

 2. Andrei Rosca Reply

  Vai, mi-ai pus link catre blogul personal…in-cred-di-bil! Da’ iti dai seama ca acum o sa iti cer mai mult. De exemplu, sa nu mai apar in poze :)

 3. Mircea Scarlatescu Reply

  Multumim pentru felicitari.

  Masa si dansul la finalul cursului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.