Ce notă daţi acestei modalităţi de promovare la găletuşă?

Abia ce am decretat faza cu PRiştii care o să apară acilea la mine pe blog, că uite că am din nou ocazia să salut pe cineva care prestează corespunzător în câmpul muncii 2.0. Dar – ia să iau tonul unui prezentator din TVR de acum 28 ani – întâi caseta, după care revenim in studio (dooooh!).

Ce aţi văzut mai sus este o extrem de simpatică modalitate de promovare a campaniei Paint the Town in Black a celor de la Guinness. Adică pe 17 martie o să fie tămbălau mare în puburile din 25 de oraşe din ţară, unde se sărbătoreşte St Patricks Day. Apropo de acest eveniment, dacă sunteţi bloggeri puteţi deveni bloggeri oficiali ai isprăvii sau puteţi câştiga nişte kituri de băutori de Guinness :D

Evident că ne-a plăcut corespunzător ideea. Aşa că adresez un salut beristic (şi nu numai) celor din Golin Harris, în special tovarăşei Anca Bundaru, care a aruncat în noi cu găletuşa asta de vopsea :))

Şi pentru că mi-a plăcut ce aţi spus când v-am invitat să daţi note unei campanii, am zis să mai facem isprava. Deci, cum vi se pare isprava cu găletuşa, ce notă îi daţi – pe o scară de la 1 la 10 – şi mei ziceţi voi ce vreţi, că doar sunteţi vaccinaţi, vorba aia :D

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

9 thoughts on “Ce notă daţi acestei modalităţi de promovare la găletuşă?”

  1. Mie mi-a placut ideea. Cutia, din punctul meu de vedere face toti banii.
    Conexiunea produse de promovare – vopsea – cutie de vopsea mi se pare o gaselnita foarte bine gandita.
    Pensula este de mare angajament. Imi place si palaria.
    Un zece curat, fara dubii.

  2. Cristi, n-avem cum să spunem altceva decât tine, care ai trăit experienţa asta. Simplul fapt că ai calificat-o drept „o extrem de simpatică modalitate…” spune tot. Dar şi fără părerea ta exprimată deschis, tot nota 10 primea, fiindcă totul e ingenios şi elegant realizat. E greu să faci o pensulă să pară elegantă, dar le-a ieşit. Sunt curios doar dacă ţi-au luat măsura capului pentru pălărie, sau avea dimensiunea reglabilă (avea elastic).

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)