Despre bloggeri şi PRişti. Vezi AICI!

Cei mai atenţi dintre voi ştiţi că am început un suav serial intitulat – pentru că nu mi-a venit o idee mai bună, desigur – Greşeli de PRist (part 1 şi part 2, până acum). O să merg înainte cu serialul acesta, căci dorinţa mea este să îndrept păcătosul, nu să îl pedepsesc :D Doar că… dar mai bine să las introducerea şi să intru direct în chestiune.

Când am scris despre excelenta idee de promovare a filmului „Grozavul şi puternicul Oz”, am menţionat-o pe Cristiana Andrei de la Rogalski Grigoriu. Ea mi-a dat un mail în care mi-a mulţumit pentru cuvintele frumoase. Moment în care m-am încruntat. Pentru că am realizat că noi, bloggerii, care suntem în contact permanent cu mulţi oameni din agenţii, facem o greşeală. Nu este o greşeală contractulă, dacă vreţi să o zicem aşa, ci una umană. De fap, nici măcar nu este vorba că greşim ceva, aveţi dreptate. Ci că am putea să alegem să fim mai umani, că nu ştiu cum să o spun altfel :))

Drept pentru care, în calitate de Il Presidente cu puteri discreţionare acilea la mine pe chinezu.eu, decretez următoarele.

Decret 2.0 numărul 2.o

Articolul 1. Din data de 8 martie 2013, voi preciza pe chinezu.eu agenţia şi, dacă este cazul şi consider necesar, persoana din agenţie care s-a ocupat de campania despre care scriu, în anumite momente, pe acest prea-minunat blog.

Articolul 2. Prin prezenta certific faptul că trecem mult prea uşor peste munca oamenilor din agenţii, care, de multe ori, este una excelentă, drept pentru care am luat măsura specificată în Articolul 1.

Articolul 3. Agenţiile sau campaniile care nu sunt pe coraconul meu prezidenţial vor fi respinse fără drept de apel. Deci, recte şi pe cale de consecinţă, nu voi scrie pe chinezu.eu despre ele, deci, recte şi pe cale de consecinţă carevasazică Articolul 1 şi Articolul 2 nu li se aplică.

Articolul 4. Prezentul decret 2.0 intră în vigoare din momentul publicării pe chinezu.eu, echivalentul Monitorului Oficial în această prea-frumoasă republică 1343% prezidenţială.

Semnat,
Il Presidente

15 comentarii la “Despre bloggeri şi PRişti. Vezi AICI!

 1. Che Răspunde

  Deci oficial,sustin guvernul de chinezi…domnule Presedinte va multumim….de ce nu intri in politica?

 2. D-Petre Răspunde

  Decretez ca acest decret este cam nul … pentru ca la final, la semnatura n-am vazut decat functia din care ati decretat acest decret dar ati uitat sa puneti degetul sau X-ul :)

 3. Che Răspunde

  Chinezule iti ofer un mic cadou citeste acest articol

  http://cuvinteinfata.blogspot.ro/2013/03/chinez-de-cursa-lunga.html

  • gabi Răspunde

   Mai ai de invatat unele chestii elementare dar exista un inceput pentru toate.

 4. IanculescuHimself Răspunde

  Cred ca din greseala ti s-a blocat „i”-ul de la Toshiba si ai articulat eronat „bloggerii”.

  Sa nu intri in politica! :)

 5. Stefan Murgeanu Răspunde

  PROMULG! :D

 6. gabi Răspunde

  Vrei sa ajungi si tu suspendat si nu stii cum, domnule Presedinte? :D

 7. Angela Răspunde

  Salut! Am citit despre tine pe site-ul adevarului.Mi-ar prinde bine cateva sfaturi pentru blogul meu: prezidenta.wordpress.com , chiar si metafizice. :)

 8. Cristian Gino Răspunde

  Depinde la ce sfaturi te referi sau te referi la SEO.

 9. Angela Răspunde

  Nu stiu ce e SEO…

 10. Sabina Cornovac Răspunde

  Ai dreptate. Dar ce te faci cand te suna si te roaga mult de tot sa scoti numele agentiei? Ca vor sa promoveze doar clientul? Ca nu au voie etc. Stiu minim 4 agentii care fac asta …

 11. psi Răspunde

  il presidente? de ce nu die kanzler de pildă? să fie de vină îndepărtarea noastră de schengen? :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: