Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Despre bloggeri şi PRişti. Vezi AICI!

Cei mai atenţi dintre voi ştiţi că am început un suav serial intitulat – pentru că nu mi-a venit o idee mai bună, desigur – Greşeli de PRist (part 1 şi part 2, până acum). O să merg înainte cu serialul acesta, căci dorinţa mea este să îndrept păcătosul, nu să îl pedepsesc :D Doar că… dar mai bine să las introducerea şi să intru direct în chestiune.

Când am scris despre excelenta idee de promovare a filmului “Grozavul şi puternicul Oz”, am menţionat-o pe Cristiana Andrei de la Rogalski Grigoriu. Ea mi-a dat un mail în care mi-a mulţumit pentru cuvintele frumoase. Moment în care m-am încruntat. Pentru că am realizat că noi, bloggerii, care suntem în contact permanent cu mulţi oameni din agenţii, facem o greşeală. Nu este o greşeală contractulă, dacă vreţi să o zicem aşa, ci una umană. De fap, nici măcar nu este vorba că greşim ceva, aveţi dreptate. Ci că am putea să alegem să fim mai umani, că nu ştiu cum să o spun altfel :))

Drept pentru care, în calitate de Il Presidente cu puteri discreţionare acilea la mine pe chinezu.eu, decretez următoarele.

Decret 2.0 numărul 2.o

Articolul 1. Din data de 8 martie 2013, voi preciza pe chinezu.eu agenţia şi, dacă este cazul şi consider necesar, persoana din agenţie care s-a ocupat de campania despre care scriu, în anumite momente, pe acest prea-minunat blog.

Articolul 2. Prin prezenta certific faptul că trecem mult prea uşor peste munca oamenilor din agenţii, care, de multe ori, este una excelentă, drept pentru care am luat măsura specificată în Articolul 1.

Articolul 3. Agenţiile sau campaniile care nu sunt pe coraconul meu prezidenţial vor fi respinse fără drept de apel. Deci, recte şi pe cale de consecinţă, nu voi scrie pe chinezu.eu despre ele, deci, recte şi pe cale de consecinţă carevasazică Articolul 1 şi Articolul 2 nu li se aplică.

Articolul 4. Prezentul decret 2.0 intră în vigoare din momentul publicării pe chinezu.eu, echivalentul Monitorului Oficial în această prea-frumoasă republică 1343% prezidenţială.

Semnat,
Il Presidente

15 comentarii la “Despre bloggeri şi PRişti. Vezi AICI!

 1. Che Reply

  Deci oficial,sustin guvernul de chinezi…domnule Presedinte va multumim….de ce nu intri in politica?

 2. D-Petre Reply

  Decretez ca acest decret este cam nul … pentru ca la final, la semnatura n-am vazut decat functia din care ati decretat acest decret dar ati uitat sa puneti degetul sau X-ul :)

 3. Che Reply

  Chinezule iti ofer un mic cadou citeste acest articol

  http://cuvinteinfata.blogspot.ro/2013/03/chinez-de-cursa-lunga.html

  • gabi Reply

   Mai ai de invatat unele chestii elementare dar exista un inceput pentru toate.

 4. IanculescuHimself Reply

  Cred ca din greseala ti s-a blocat “i”-ul de la Toshiba si ai articulat eronat “bloggerii”.

  Sa nu intri in politica! :)

 5. Stefan Murgeanu Reply

  PROMULG! :D

 6. gabi Reply

  Vrei sa ajungi si tu suspendat si nu stii cum, domnule Presedinte? :D

 7. Angela Reply

  Salut! Am citit despre tine pe site-ul adevarului.Mi-ar prinde bine cateva sfaturi pentru blogul meu: prezidenta.wordpress.com , chiar si metafizice. :)

 8. Cristian Gino Reply

  Depinde la ce sfaturi te referi sau te referi la SEO.

 9. Angela Reply

  Nu stiu ce e SEO…

 10. Sabina Cornovac Reply

  Ai dreptate. Dar ce te faci cand te suna si te roaga mult de tot sa scoti numele agentiei? Ca vor sa promoveze doar clientul? Ca nu au voie etc. Stiu minim 4 agentii care fac asta …

 11. psi Reply

  il presidente? de ce nu die kanzler de pildă? să fie de vină îndepărtarea noastră de schengen? :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.